Проєкт рішення міської ради  "Про включення до Переліку другого типу об'єкта оренди к..."  №  від 04.08.2021р. 
Документ  від 04.08.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

04.08.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Скиба Л.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про включення до Переліку другого типу об’єкта

оренди комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади


У зв’язку зі зверненням громадської організації «РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДІТЕЙ – ІНВАЛІДІВ «ДОВІРА» від 17.06.2021 щодо включення об’єкта нерухомого майна комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади до Переліку об’єктів оренди другого типу, враховуючи клопотання КП Слов’янської міської ради «Керуюча компанія №4»                 від 21.07.2021 року №02-04/428, рішення виконкому Слов’янської міської ради від _________№________ «Про клопотання перед Слов’янською міською радою про включення до Переліку другого типу об’єкта оренди комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади», керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 26, 60 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Включити до Переліку другого типу об’єкт оренди - частину нежитлового вбудованого приміщення загальною площею 47,88 кв.м (у тому числі внутрішня (корисна) площа - 37,9 кв.м, площа загального користування – 9,98 кв.м), розташованого за адресою: м.Слов’янськ, вул.Василівська, 49, приміщення 9.


2. Затвердити умови оренди зазначеного в п.1 майна комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська:


2.1. Визначити цільове призначення об’єкту – розміщення реабілітаційної установи для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю для розміщення таких реабілітаційних установ.

2.2. Встановити строк оренди об’єкту – 5 років.

2.3. Встановити орендну ставку відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 №630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майна», у розмірі 1%.


3. Управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради оприлюднити інформаційне повідомлення про передачу вищезазначеного об’єкта оренди без проведення аукціону у строки та спосіб, визначені чинним законодавством України.


4. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (Кирик В.В.).




Міський голова                                                                                                                     В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.