Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 04.02-14/347 від 21.07.2021р. 
Документ №04.02-14/347 від 21.07.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

21.07.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Литвинова О.Д.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки комунальної власності ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕПІЦЕНТР К»


Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕПІЦЕНТР К», юридична адреса: м. Київ, вул. Берковецька, 6-К (код ЄДРПОУ 32490244) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за адресою: м. Слов’янськ, вул. Лозановича, 5, для будівництва і обслуговування торгівельно-розважального центру, для реконструкції будівлі учбової (експериментальної ділянки) під торгівельні павільйони з подальшою їх експлуатацією, для реконструкції будівлі ділянки дрібного лиття під спортивно-розважальний комплекс з подальшою його експлуатацією (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/ довірчої власності 42528441, дата державної реєстрації 16.06.2021), враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України; ст.ст. 25,28,56 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕПІЦЕНТР К» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 3,3546 га (кадастровий номер 1414100000:01:001:0065) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Лозановича, 5 для будівництва і обслуговування торгівельно-розважального центру, для реконструкції будівлі учбової (експериментальної ділянки) під торгівельні павільйони з подальшою їх експлуатацією, для реконструкції будівлі ділянки дрібного лиття під спортивно-розважальний комплекс з подальшою його експлуатацією (03.07 для будівництва і обслуговування будівель торгівлі) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади.

2. Рекомендувати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕПІЦЕНТР К»:

2.1.У місячний термін укласти договір на розроблення технічної    документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки з суб'єктами господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом.

2.2.Технічну документацію із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.

3. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу.




Міський голова                                                                                                                  В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.