Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про тимчасовий порядок фінансування видатків з бюджету..."  № 17-1 від 06.07.2021р. 
Документ №17-1 від 06.07.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про тимчасовий порядок фінансування видатків з бюджету Слов'янської міської територіальної громади у 2021 році
Рішення виконавчого комітету  №785 від 21.07.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради 21.07.2021
Порядок денний  від 21.07.2021р. 

 
Історія документа

06.07.2021p. - Оприлюднено
21.07.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Ковальов І.Г.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про тимчасовий порядок фінансування

видатків з  бюджету Слов’янської міської

територіальної громади у 2021 році


            Відповідно Бюджетного кодексу України (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2002 № 228 № «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» (із змінами), Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні» (із змінами),  з метою своєчасного забезпечення фінансування поточних витрат з бюджету територіальної громади в 2021році у зв’язку з неприйняттям  рішення міської ради про затвердження бюджету Слов’янської міської територіальної громади на 2021 рік, виконавчий комітет


ВИРІШУЄ:


  1. Фінансовому управлінню Слов’янської міської ради  (Ковальов) затвердити тимчасовий розпис бюджету міської територіальної громади на серпень місяць  2021 року, в тому числі по доходах – на основі показників прогнозних надходжень до міського бюджету на  цей період та по видатках, виходячи з показників міського бюджету на 2021 рік.

При цьому щомісячний обсяг видатків загального фонду не може перевищувати 1/12 обсягу видатків 2021 року.


2. Визначити, що:

2.1.Розрахунок обсягу щомісячних  видатків на серпень 2021 року здійснюється з урахуванням:

            2.1.1.Забезпечення в повному обсязі асигнувань на оплату праці  працівникам бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством  умов оплати праці,  виплату стипендії і проведення  розрахунків за комунальні послуги та енергоносії.

            2.1.2. Здійснення поточних витрат, що забезпечують діяльність бюджетних установ, виходячи з їх мінімальної потреби в межах наявного фінансового ресурсу (з урахуванням витрат на утримання закладів населених пунктів  Билбасівської селищної ради, Андріївської селищної ради, Мирненської сільскої ради, що приєднані до Слов’янської міської територіальної громади).

            2.1.3.Надання фінансової підтримки підприємствам, установам та організаціям, які будуть отримували підтримку у 2021році відповідно до заходів, передбачених  Програмою економічного та соціального розвитку на 2021 рік.

          2.1.4. Заборони  проведення капітальних видатків за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади до прийняття міського радою рішення про затвердження бюджету Слов’янської міської територіальної громади у 2021 році.

2.2. Фінансування видатків загального фонду бюджету міської територіальної громади здійснювати відповідно до тимчасового розпису доходів та видатків бюджету на серпень місяць 2021 року в межах фактичного надходження доходів та міжбюджетних трансфертів за умов:

            2.2.1. Першочергове спрямування коштів на соціальні і захищені видатки.

            2.2.2. За незахищеними видатками з урахуванням зареєстрованих фінансових зобов’язань та пріоритетності проведення видатків.

2.3. Виплати стимулюючого характеру працівникам бюджетної сфери здійснюються за умови забезпечення у повному обсязі обов’язкових виплат із заробітної  плати працівникам, інших соціальних виплат, в тому числі стипендій і видатків на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії.

2.4. Видатки спеціального фонду міського бюджету проводяться за  рахунок власних надходжень бюджетних установ відповідно діючих  нормативних актів.

2.5. Фінансування видатків за рахунок коштів субвенції з державного та обласного бюджетів здійснюється в межах фактичного їх надходження відповідно  до  нормативних актів Кабінету Міністрів України та враховуючи розподіл,  затверджений у додатку № 5 до проєкту рішення міської ради «Про бюджет Слов’янської міської територіальної громади на 2021 рік».


3. Міському голові з метою забезпечення стабільного фінансування видатків бюджету міської територіальної громади укладати договори з Управлінням Державної Казначейської Служби України в Донецькій області на отримання позик на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням видатків в першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування і медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв за нормативно визначеним порядком.


4. Управлінням і відділам, службі міської ради – головним розпорядникам коштів бюджету міської територіальної громади забезпечити:

           4.1. Затвердження підпорядкованими бюджетними установами тимчасових кошторисів доходів і видатків та одержувачами бюджетних коштів планів  використання  бюджетних коштів на серпень місяць 2021року, а також  встановлення відповідного контролю за їх використанням.

           4.2. Проведення в першочерговому порядку розрахунків за захищеними видатками загального фонду бюджету міської територіальної громади.


           5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.




Виконуючий обов’язки

міського голови,

заступник міського голови                                                            В.В. Шаульська



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.