Проєкт рішення міської ради  "Про включення до Переліку другого типу об'єкта оренди к..."  №  від 09.06.2021р. 
Документ  від 09.06.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

09.06.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Скиба Л.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про включення до Переліку другого типу об’єкта оренди комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади



Враховуючи заяви департаменту капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації від 30.04.2021 та від 27.05.2021, клопотання комунального підприємства Слов’янської міської ради «Слов’янське управління капітального будівництва» щодо включення частини нежитлової будівлі гаражу, розташованої за адресою: м.Слов’янськ, вул.Банківська, 49, до Переліку другого типу, рішення виконкому Слов’янської міської ради від _________№________ «Про клопотання перед Слов’янською міською радою про включення до Переліку другого типу об’єкта оренди комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади», керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 26, 60 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Включити до Переліку другого типу об’єкт оренди - частину нежитлової будівлі гаражу загальною площею 21,43 кв.м, розташовану за адресою: м.Слов’янськ, вул.Банківська, 49.


2. Затвердити умови оренди зазначеного в п.1 майна комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська:

2.1. Визначити цільове призначення об’єкту – для використання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, іншими установами і організаціями, діяльність яких фінансується за рахунок державного  або місцевих бюджетів.

2.2. Встановити строк оренди об’єкту – 2 роки 11 місяців.

2.3. Встановити орендну плату відповідно до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська, затвердженої рішенням виконкому Слов’янської міської ради від 22.06.2011 №413, у розмірі 1 грн. в рік без ПДВ.


3. Управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради здійснити дії щодо передачі вищезазначеного майна в оренду департаменту капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації, визначені чинним законодавством України.


4. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (Кирик В.В.).




Міський голова                                                                                                                  В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.