Проєкт рішення міської ради  "Про встановлення на території Слов'янської міської тер..."  №  від 07.05.2021р. 
Документ  від 07.05.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

07.05.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Ковальов І.Г.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про  встановлення на території Слов’янської міської

територіальної громади ставок податку на нерухоме майно,

відмінне від земельної ділянки



З метою поповнення доходної частини бюджету Слов’янської міської територіальної громади, враховуючи рішення виконавчого комітету від __________________ № ____________  «Про клопотання перед міською радою про  встановлення на території Слов’янської міської територіальної громади ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», висновок постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, регуляторної політики, протидії корупції від ___________2021 № ________, керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до статей 12, 266 Податкового кодексу України, згідно Бюджетного кодексу України, керуючись ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Встановити  на території  Слов’янської міської територіальної громади ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (додаток 1 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, які діють на території Слов’янської міської територіальної громади»).


2. Визначити елементи податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки згідно зі статтею 266 Податкового кодексу України (додаток 2 «Елементи    податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, які діють на території Слов’янської міської територіальної громади»).


3. Встановити пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Слов’янської міської територіальної громади (додаток 3 «Пільги  зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки встановлені на території  Слов’янської міської територіальної громади»).


4. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2022 року.


5.Фінансовому управлінню Слов’янської міської ради (Ковальов) оприлюднити дане рішення на офіційному сайті Слов’янської міської ради (www.slavrada.gov.ua). та в газеті «Славянские объявления» у строки встановлені законом.


6.Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Шаульську В.В. та постійну комісію  з питань економічної та інвестиційної політики, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Парінова).


7.Визнати такими, що втратили чинність після набрання чинності даного рішення:           


- рішення Слов’янської міської ради від 07.07.2017 № 5-XXVII-7 «Про  встановлення на території міста Слов’янська ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»;


- рішення Андріївської селищної ради від 29.06.2018 « Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»;


-  рішення Билбасівської селищної ради від 10.07.2018 № 7/27-365 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, по Билбасівській селищній раді на 2019 рік»;


- рішення Мирненської сільської ради  від 09.06.2020 № 7/44-478 «Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для об’єктів житлової та нежитлової нерухомості на території Мирненської сільської ради на 2021 рік».




Міський голова                                                                                       В.М. Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.