Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про передачу деяких повноважень Управлінню соціального ..."  № 11-25 від 07.04.2021р. 
Документ №11-25 від 07.04.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про передачу деяких повноважень Управлінню соціального захисту населення Слов'янської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №457 від 21.04.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний чергового засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради 21.04.2021
Порядок денний  від 21.04.2021р. 

 
Історія документа

07.04.2021p. - Оприлюднено
21.04.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Міщенко О.М.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про передачу деяких повноважень Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради


          З метою покращення та оптимізації надання соціальних послуг мешканцям громади, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей», постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 № 209 «Деякі питання виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї», керуючись пунктами 2, 3 частини другої статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


В И Р І Ш У Є:


          1. Уповноважити Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ради (Альохіна) на видачу посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї; облік багатодітних сімей.


2. Передати від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту до Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ради повноваження щодо видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї; обліку багатодітних сімей.


          3. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко) до 10.05.2021 року передати, у встановленому порядку, Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради (Альохіна) залишки бланків посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї та особові справи багатодітних родин, які перебувають на обліку у відділі у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і термін дії посвідчень яких чинний на дату передачі.


          4. Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради (Альохіна):

          1) забезпечити виконання переданих повноважень з дати затвердження акту прийому-передачі бланків посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї;

          2) привести у відповідність Положення про Управління соціального захисту населення Слов’янської міської ради та посадові інструкції працівників по здійсненню повноважень по видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.


          5. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко):

       1) привести у відповідність Положення про відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту та посадові інструкції працівників.


6. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 17.08.2010 № 318р «Про видачу посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї  в м. Слов’янську».


7. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І., заступника міського голови - керуючого справами виконкому Воропаєва В.М.

                                                               


Міський голова                                                                                                                В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.