Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою ..."  № 04.02-14/177 від 02.04.2021р. 
Документ №04.02-14/177 від 02.04.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

02.04.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Литвинова О.Д.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення фізичній особі-підприємцю Дицькому Миколі Миколайовичу


Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Дицького Миколи Миколайовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення за адресою: м. Слов’янськ, вул. Донська, 12 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення «роздрібної торгівлі та комерційних послуг» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)» для діяльності ринку та автостоянки, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу, керуючись ст.ст.12,20 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Дицькому Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення площею 0,0314 га (кадастровий номер 1414100000:01:012:0014) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Донська, 12 із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення «роздрібної торгівлі та комерційних послуг» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)» для діяльності ринку та автостоянки, що знаходяться в оренді фізичної особи-підприємця Дицького М.М., згідно договору оренди землі, номер запису про інше речове право 36873638, дата державної реєстрації 09.06.2020.

2. Рекомендувати фізичній особі-підприємцю Дицькому М.М.:

2.1. У місячний  термін  укласти  договір  на  розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з суб'єктам господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом.

2.2. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розробити та затвердити у відповідності до чинного законодавства України.

3. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу (Придворов).




Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.