Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 04.02-14/166 від 29.03.2021р. 
Документ №04.02-14/166 від 29.03.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

29.03.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Литвинова О.Д.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду фізичній особі-підприємцю Пінчуку Павлу Сергійовичу


Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Пінчука Павла Сергійовича про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, пров. Солідарний, 6 для обслуговування нежитлових будівель (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності, номер запису про право власності 33967909, дата державної реєстрації 01.11.2019), враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу, керуючись ст.ст.12,124 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Пінчуку Павлу Сергійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду площею 0,1999 га (кадастровий номер 1414100000:01:006:0336) для обслуговування нежитлових будівель за адресою: м. Слов’янськ, пров. Солідарний, 6 із земель житлової та громадської забудови (03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади.

2. Рекомендувати фізичній особі-підприємцю Пінчуку П.С.:

2.1. У місячний термін укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з суб'єктами господарювання, що є виконавцям робіт із землеустрою згідно із законом.

2.2. Технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.

2.3. До використання земельної ділянки приступити після отримання правовстановлюючих документів на землю.

3.        Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу (Придворов).




Міський голова                                                                                                             В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.