Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення зе..."  № 04.02-14/160 від 29.03.2021р. 
Документ №04.02-14/160 від 29.03.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

29.03.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Литвинова О.Д.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду фізичній особі-підприємцю Гончар Ользі Сергіївні, фізичній особі-підприємцю Гончар Тетяні Анатоліївні



Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Гончар Ольги Сергіївни та фізичної особи-підприємця Гончар Тетяни Анатоліївни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, бульвар Пушкіна, 10 для обслуговування нежитлової будівлі-сараю (складу) (Витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номери запису про право власності/довірчої власності 37756939, 37756915, дата державної реєстрації 12.08.2020), враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу, керуючись ст.ст. 12,124,186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про Землеустрій», Законом України «Про оренду землі», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Гончар Ользі Сергіївні, фізичній особі-підприємцю Гончар Тетяні Анатоліївні для обслуговування нежитлової будівлі-сараю (складу) за адресою: м. Слов’янськ, бульвар Пушкіна, 10.

2. Передати фізичній особі-підприємцю Гончар Ользі Сергіївні, фізичній особі-підприємцю Гончар Тетяні Анатоліївні в оренду терміном на 10 (десять) років земельну ділянку площею 0,1971 га (кадастровий номер 1414100000:01:001:1161) для обслуговування нежитлової будівлі-сараю (складу) за адресою: м. Слов’янськ, бульвар Пушкіна, 10 із земель житлової та громадської забудови (03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) комунальної власності Слов’янської міської ради.

3. Рекомендувати фізичній особі-підприємцю Гончар О.С., фізичній особі-підприємцю Гончар Т.А.:

3.1. Виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України.

3.2. У місячний строк оформити договір оренди землі у встановленому законом порядку.

3.3. Після державної реєстрації права оренди земельної ділянки у п’ятиденний строк надати копію договору до Слов’янської державної податкової інспекції Слов’янсько-Лиманського управління Головного управління ДПС у Донецькій області.

4. Пункт 2 даного рішення набирає чинності з моменту державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.

5. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу (Придворов).




Міський голова                                                                                                                     В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.