Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення акції з благоустрою та Дня довкілля на т..."  № 9-23 від 26.03.2021р. 
Документ №9-23 від 26.03.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про проведення акції з благоустрою та Дня довкілля на території Слов'янської міської територіальної громади
Рішення виконавчого комітету  №386 від 07.04.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 07.04.2021
Порядок денний  від 07.04.2021р. 

 
Історія документа

26.03.2021p. - Оприлюднено
07.04.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Кудріна О.В.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про проведення акції з благоустрою

та Дня довкілля на території

Слов’янської міської територіальної громади


З метою комплексної підготовки міста до весняно-літнього періоду 2021 року, святкування Великодня та Дня Довкілля, покращення екологічного та санітарного стану міста після зимового періоду, підвищення екологічної свідомості населення та залучення громадськості у природоохоронну діяльність, беручи до уваги лист Міністерства розвитку громад та територій України від 05.03.2021 №7/9.4/3365-21, керуючись Указом Президента України від 06 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», статтями 10, 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Провести на території Слов’янської міської територіальної громади у період з 07 квітня по 14 травня  2021 року акції з благоустрою «За чисте довкілля».


2. Провести на території Слов'янської міської територіальної громади День довкілля — 17 квітня 2021 року.


3. Затвердити План заходів з благоустрою території Слов’янської міської територіальної громади, обов’язкових для першочергового виконання у період проведення акції з благоустрою (додаток 1).


4. Затвердити План заходів з проведення Дня довкілля на території Слов'янської міської територіальної громади (додаток 2).


5. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, управителям житлових будинків, фізичним особам – підприємцям, органам самоорганізації населення, з урахуванням чинних протиепідемічних обмежень:


5.1. забезпечити у період проведення акції з благоустрою та Дня довкілля проведення заходів щодо робіт з благоустрою території Слов’янської міської територіальної громади, обов’язкових для першочергового виконання, на прилеглих територіях;


5.2. протягом квітня-травня 2021 року провести роботи з посадки саджанців дерев та чагарників на територіях підприємств, у санітарно-захисних зонах та прилеглих територіях і до 12.04.2021 надати до виконкому міської ради звіти з виконаних робіт з озеленення міста.


6. Управлінню житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради (Башкаєв):


6.1. сумісно з Інспекцією міської ради з благоустрою м. Слов’янська (Скрипниченко) забезпечити координацію робіт з питань проведення акції з благоустрою згідно Типових правил благоустрою;


6.2. у термін до 30 квітня 2021 року надати до департаменту житлово - комунального господарства облдержадміністрації звіт про проведення Дня довкілля за формою згідно додатка 3.


6.3. у термін до 17 травня 2021 року надати до департаменту житлово - комунального господарства облдержадміністрації звіт про проведення акції з благоустрою «За чисте довкілля» за формою згідно додатка 4.


7. КП Слов’янської міської ради «БЛАГОУСТРІЙ» (Глушковський) у весняний період провести роботи з  озеленення територій загального користування міста, враховуючи чинні протиепідемічні обмеження.


8. Відділам Слов’янської міської ради:

освіти (Рубльовський), охорони здоров’я (Джим), у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко), культури (Олійник) розробити та вжити заходи з проведення Дня довкілля, благоустрою та санітарному очищенню територій, прилеглих до об’єктів, підвідомчих відділам, з урахуванням чинних протиепідемічних обмежень.


9. Пресс-службі міської ради (Звегіна) висвітлювати хід проведення Дня довкілля та акції з благоустрою в засобах масової інформації


10. Координацію за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.




Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.