Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про подовження строку перебування дитини (інформація к..."  № 9-10 від 23.03.2021р. 
Документ №9-10 від 23.03.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про подовження строку перебування дитини (інформація конфіденційна), у сім'ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна)
Рішення виконавчого комітету  №366 від 07.04.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

23.03.2021p. - Оприлюднено
07.04.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Соколова О.С.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про подовження строку перебування дитини

(інформація конфіденційна),

у сім’ї патронатного вихователя

(інформація конфіденційна)



       Розглянувши клопотання служби у справах дітей Слов’янської міської ради про доцільність подовження строку перебування в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна), дитини (інформація конфіденційна), який набув статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з тим, що мати дитини, (інформація конфіденційна), покинула дитину в КНП Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м.Слов’янська» (акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я від 26.09.2020), відомості про батька дитини внесені відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, дитина потребує влаштування до сімейних форм виховання, враховуючи висновок міждисциплінарної команди, керуючись п.26 постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 № 148 "Деякі питання здійснення патронату над дитиною", від 24.09.2008 року №866 "Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини" (зі змінами), ст.252-256 Сімейного кодексу України, ст.32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Подовжити до 21.07.2021 року строк перебування малолітнього(інформація конфіденційна), в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна).

2. Службі у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова):

2.1. Продовжити здійснювати контроль за виконанням договору за умовами проживання і виховання дитини у сім’ї патронатного вихователя.

2.2. Вжити заходів щодо влаштування малолітнього (інформація конфіденційна), до сімейних форм виховання.

3. Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова) продовжити забезпечувати соціальний супровід дитини та надання їй комплексу інших соціальних послуг.

4. Управлінню соціального  захисту населення (Альохіна):

4.1. Продовжити забезпечувати нарахування призначень і виплату державної соціальної допомоги на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю відповідно до Порядку оплати послуг патронатного вихователя та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 №148 та щомісячно до 5 числа кожного місяця інформувати службу у справах дітей Слов’янської міської ради про зазначені призначення та їх припинення.

4.2. Здійснення зазначених виплат на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю проводити щомісяця до 20 числа.

5. Амбулаторії №5 комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Слов’янська" (Лепська) продовжити здійснювати нагляд лікаря загальної практики сімейної медицини за дитиною(інформація конфіденційна), строк перебування якого в родині патронатного вихователя подовжено.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова).



Міський голова                                                                                                              В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.