Проєкт рішення міської ради  "Про створення тимчасової контрольної комісії Слов'янськ..."  № 04.02-14/126 від 09.03.2021р. 
Документ №04.02-14/126 від 09.03.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення міської ради  Про створення тимчасової контрольної комісії Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал»
Рішення міської ради  №12-VI-8 від 12.04.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання постійної комісії з питань комунальної власності та міського господарства від 08.04.2021
Порядок денний  від 08.04.2021р. 
Протокол засідань  Протокол № 4 засідання постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства від 08.04.2021
Протокол засідань  №4 від 08.04.2021р. 
Порядок денний  Порядок денний 6 сесії Слов'янської міської ради восьмого скликання від 12.04.2021
Порядок денний  від 12.04.2021р. 

 
Історія документа

09.03.2021p. - Оприлюднено
12.03.2021p. - Оновлено (нова редакція)
08.04.2021p. - Розгляд на засіданні депутатської комісії з питань комунальної власності та міського господарства
12.04.2021p. - Розгляд на пленарному засіданні міської ради



Проєкт
Депутат Недава О.А.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про створення тимчасової контрольної комісії Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал»


З метою контролю за ефективним використанням коштів місцевого бюджету та недопущення зайвих витрат, вирішення питання щодо необхідності виділення коштів з міського бюджету комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Словміськводоканал», керуючись п.2 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.16 Регламенту Слов’янської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням міської ради від 02.12.2015 № 8-ІІ-7 (із змінами та доповненнями), міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Створити тимчасову контрольну комісію Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал».


2. Завданням комісії визначити наступне:

- перевірка фінансово-господарської діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» за період не менше п’яти років з дня створення комісії;

- оцінка та аналіз ефективності використання бюджетних коштів, майна і прибутку комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» у передбаченому законодавством порядку для своїх статутних завдань;

- проведення аналізу щодо повноти надходження коштів до місцевого бюджету.


3. Обрати тимчасову контрольну комісію Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» у складі:

              голова комісії - Недава Олег Анатолійович

              члени комісії  - Кононенко Юрій Генріхович

                                       - Костін Олег Сергійович

                                       - Кушнарьов Сергій Миколайович

                                       - Мирзаханов Ернест Араратович

                                       - Придворов Павло Анатолійович

                                       - Тішаков Анатолій Миколайович.


4. Надати тимчасовій контрольній комісії Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» наступні додаткові права в межах чинного законодавства:

- одержувати і перевіряти, відповідно до завдань комісії всі необхідні документи (в тому числі фінансові), які прийняті органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями;

- залучати для виконання покладених на неї завдань фахівців та експертів.


5. Для оплати робіт та послуг, виконаних або наданих юридичними і фізичними особами, залученими комісією для виконання завдань додаткові джерела фінансування не потрібні.


6. Зобов’язати заступника міського голови Секлецова А.В. та відділ з організаційного забезпечення депутатської діяльності (Мала) вжити всіх необхідних заходів щодо кадрового, матеріально-технічного, інформаційного, організаційного забезпечення тимчасової контрольної комісії Слов’янської міської ради з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал».


7. Зобов’язати голову тимчасової контрольної комісії Недаву О.А. надати звіт про роботу комісії на розгляд Слов’янської міської ради.




Міський голова                                                                                            В.М. Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.