Проєкт рішення міської ради  "Про реорганізацію комунального підприємства ..."  № 04.02-14/176 від 05.03.2021р. 
Документ №04.02-14/176 від 05.03.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

05.03.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Депутат Недава О.А.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про реорганізацію

комунального підприємства


З метою посилення ефективності та вдосконалення роботи комунальних підприємств, для більш раціонального використання коштів з міського бюджету, відповідно до ст.ст. 104-107 Цивільного кодексу України, ст. 59 Господарського кодексу України, ст. 25, ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Слов’янська міська рада


ВИРІШИЛА:


  1. Реорганізувати:


    1. Юридичну особу – комунальне підприємство Слов’янської міської ради «Благоустрій» (вул. Сользаводська, будинок 6, м.Слов’янськ, Донецька область, 84110, код ЄДРПОУ 32599207). шляхом приєднання до комунального підприємства «Наружное освещение» (юридична адреса: провулок Вокзальний, будинок 15 м.Слов’янськ, Донецька область, 84109, код ЄДРПОУ 31279853).


  1. Встановити, що комунальне підприємство «Наружное освещение» є правонаступником майнових прав та обов'язків реорганізованого комунального підприємства Слов’янської міської ради «Благоустрій», а також усіх соціально-економічних зобов'язань перед найманими працівниками вказаних юридичних осіб.


  1. Комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Благоустрій» провести інвентаризацію всього закріпленого за ними майна та сформулювати його перелік, копії переліку майна передати управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради та комісії з припинення юридичної особи, вказаній у п.4 цього рішення, у двотижневий строк з дня прийняття цього рішення.


  1. Утворити комісію з припинення юридичної особи шляхом реорганізації (приєднання) комунального підприємства Слов’янської міської ради «Благоустрій», (вулиця Сользаводська, будинок 6, м.Слов’янськ, Донецька область, 84110, код ЄДРПОУ 32599207), до комунального підприємства «Наружное освещение» (юридична адреса: провулок Вокзальний, будинок 15 м.Слов’янськ, Донецька область, 84109, код ЄДРПОУ 31279853)  (далі – комісія з припинення юридичної особи), затвердити її склад та визначити місцезнаходження комісії за адресою: площа Соборна, 2, м.Слов’янськ, Донецька область, 84100.


  1. Встановити строк для заяв кредиторами своїх вимог – два місяці з дня опублікування повідомлення про реорганізацію комунального підприємства  Слов’янської міської ради «Благоустрій», шляхом приєднання до комунального підприємства «Наружное освещение»  у встановленому законом порядку.


  1. Комісії з припинення юридичної особи провести процедуру з припинення юридичної особи комунального підприємства  Слов’янської міської ради «Благоустрій» шляхом реорганізації (приєднання) до комунального підприємства «Наружное освещение»  відповідно до чинного законодавства України.


  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови (Секлецов А.В.) та постійну комісію Слов’янської міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (Кирик В.В.)



Слов’янський міський голова                                                                                        Лях В.М.




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.