Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 04.02-14/87 від 16.02.2021р. 
Документ №04.02-14/87 від 16.02.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

16.02.2021p. - Оприлюднено



Проєкт
Литвинова О.Д.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК»


Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК», юридична адреса: м. Слов’янськ, вул. Рапно-Набережна, 1 (код ЄДРПОУ 22042358) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: м. Слов’янськ, вул. Геологічна, 1А для організації спортивно-розважальної зони та пляжу, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», ст.ст. 25,28,55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК» на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9364 га (кадастровий номер 1414100000:01:009:0314) для організації спортивно-розважальної зони та пляжу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Геологічна, 1А із земель водного фонду (10.08 для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей) комунальної власності Слов’янської міської ради, що знаходяться в оренді ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «ВЕСК».

2. Рекомендувати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ВЕСК»:

2.1. У місячний термін укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з суб'єктами господарювання, що є виконавцям робіт із землеустрою згідно із законом.

2.2. Технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.

3. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.  та постійну комісію з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу (Придворов).




Міський голова                                                                                                                В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.