Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про влаштування дитини у сім’ю патронатного вихователя ..."  № 5-2 від 16.02.2021р. 
Документ №5-2 від 16.02.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про влаштування малолітньої дитини (інформація конфіденційна), у сім'ю патронатного вихователя (інформація конфіденційна)
Рішення виконавчого комітету  №199 від 03.03.2021р. Втратив чинність

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 03.03.2020
Порядок денний  від 03.03.2020р. 

 
Історія документа

16.02.2021p. - Оприлюднено
03.03.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Соколова О.С.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про влаштування дитини у сім’ю патронатного вихователя (інформація конфіденційна)



       Розглянувши клопотання служби у справах дітей Слов’янської міської ради про влаштування дитини (інформація конфіденційна), який залишився без батьківського піклування, відповідно до акту закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я від 10.02.2021 №20, до родини патронатного вихователя (інформація конфіденційна), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна). Дитина перебуває у КНП “Обласна дитяча лікарня м.Слов’янська” Донецької обласної ради, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини, керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 № 148 "Деякі питання здійснення патронату над дитиною", від 24.09.2008 року №866 "Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини" (зі змінами), ст.252-256 Сімейного кодексу України. ст.32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Влаштувати з ____________ у сім’ю патронатного вихователя (інформація конфіденційна) дитину (інформація конфіденційна), який залишився без батьківського піклування.

2. Службі у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова):

2.1. Укласти договір між виконкомом Слов’янської міської ради та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) про патронат над дитиною.

2.2. Забезпечити передачу дитини та документів на неї, згідно з переліком, який передбачений п.20 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 №148.

2.3. Здійснювати контроль за виконанням договору за умовами проживання і виховання дитини у сім’ї патронатного вихователя.

3. Управлінню соціального  захисту населення (Альохіна):

3.1. Забезпечити нарахування призначень і виплату державної соціальної допомоги на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю відповідно до Порядку оплати послуг патронатного вихователя та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 №148 та щомісячно до 3 числа кожного місяця інформувати службу у справах дітей Слов’янської міської ради про зазначені призначення та їх припинення.

3.2. Здійснення зазначених виплат на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю проводити щомісяця до 20 числа.

4. Амбулаторії №4 комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Слов’янська" (Лепська) закріпити лікаря загальної практики сімейної медицини за дитиною (інформація конфіденційна), яка влаштована в сім’ю патронатного вихователя.

5. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова), контроль – на заступника міського голови - керуючого справами виконкому Воропаєва В.М.



Міський голова                                                                                                              В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.