Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення чергових призовів громадян України на ст..."  № 5-43 від 15.02.2021р. 
Документ №5-43 від 15.02.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань у 2021 році
Рішення виконавчого комітету  №259 від 03.03.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Прядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради 03.03.2021
Порядок денний  від 03.03.2021р. 

 
Історія документа

15.02.2021p. - Оприлюднено
03.03.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Ільєнко В.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань у 2021 році



Згідно із статтями 1, 15, 16, 21, 38, 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", виконуючи вимоги Директиви Генерального штабу Збройних Сил України "Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2021 році та звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби " від 12.01.2021 року № Д-1, згідно із Положенням про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (зі змінами), керуючись статтею 36, 40 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Слов'янської міської ради


ВИРІШУЄ:


       1. Провести підготовчі заходи в період з 01 лютого 2021 року по 31 березня 2021 року та з 01 серпня 2021 року по 30 вересня 2021 року, пов'язані з медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням громадян України чоловічої статі, які підлягають призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

       

       2. Організувати з 01 квітня 2021 року по 30 червня 2021 року та з 01 жовтня 2021 року по 31 грудня 2021 року проведення призову на строкову військову службу. Провести відправку до військових частин громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу та приписку громадян України чоловічої статі 2004 р.н. та старших за віком до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського територіального центра комплектування та соціальної підтримки, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку у встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" строки.


       3. Утворити призовну комісію з призову громадян України на строкову військову службу, та затвердити її склад:




СЕКЛЕЦОВ

Андрій Володимирович

  • заступник міського голови, голова комісії;


ГАЙВОРОНСЬКА

Альона Олегівна

  • медична сестра КНП Слов’янської міської ради "Міська лікарня №1" - секретар комісії;

Члени комісії: 

БУГАЙОВА

Марина Володимирівна

  • головний спеціаліст відділу освіти Слов’янської міської ради;


ІВАННІКОВ

Костянтин Петрович

  • лікар, який організовує роботу медичного персоналу з медичного огляду громадян України, які підлягають призову – лікар КНП Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1»;


ІЛЬЄНКО

Вадим Олександрович

  • військовий комісар Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник (за згодою);


ЛОБОВ

Павло Сергійович

  • голова Слов'янського міського комітету товариства сприяння обороні України (за згодою);


ПАВЛОВА

Віра Михайлівна

  • директор Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради;


РИБАЛЬЧЕНКО

Роман Олександрович

  • заступник начальника відділу поліції №4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області, підполковник поліції (за згодою).

       

На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів призовної комісії створити резервний склад призовної комісії:



ПІДЛІСНИЙ

Юрій Іванович

  • заступник міського голови, голова комісії;


ШЕМІГОН

Оксана Віталіївна

  • медична сестра КНП «Слов’янська центральна районна лікарня", секретар комісії (за згодою);

Члени комісії:

БОЙКО

Віталій Петрович

  • викладач предмету "Захист Вітчизни" Слов’янського професійного машинобудівного ліцею (за згодою).


БОНДАР

Олександр Михайлович

  • викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ №15 м. Слов’янська;


ПОЛУПАН

Дмитро Миколайович

  • начальник відділення призову Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор (за згодою);


КУРСЬКИЙ

Роман Юрійович

  • начальник сектору превенції   відділу поліції №4 Краматорського районного упрапвління поліції ГУНП в Донецькій області, майор поліції (за згодою);

 

СВИНАРЕНКО

Світлана Олексіївна

  • провідний спеціаліст Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради;


ХРІПКОВ

Олександр Олексійович

  • лікар, який організовує роботу медичного персоналу з медичного огляду громадян України, які підлягають призову – лікар-терапевт КНП Слов’янської міської ради  "ЦПМСД м. Слов’янська".

       Засідання призовної комісії проводити на базі призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


4. Для медичного огляду громадян, які призиваються на строкову військову службу створити та затвердити основний та резервний склад медичної комісії та виділити лікарів: терапевта, психіатра, стоматолога. У разі потреби для медичного огляду призовників виділити лікарів інших спеціальностей.

       Персональний склад основного та резервного складів медичної комісії визначити наказом відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради.

       Надати для роботи медичної комісії молодший та середній медичний персонал:

а) КНП Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1»:

- медична сестра - 4 ставки;



б) КНП Слов’янської міської ради "Міська клінічна лікарня м. Слов’янська":

- молодша медична сестра – 1 ставка;

- медична сестра – 1 ставка;


  в) КНП Слов’янської міської ради «Стоматологічна поліклініка»:

- медична сестра – 1 ставка.


Рекомендувати головному лікарю КНП «Обласна клінічна психіатрична лікарня м. Слов’янська» надати для роботи медичної комісії:

- лікар – психіатр – 1 ставка;

- медична сестра – 1 ставка.


       Направити у Слов'янський об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки в період з 01 квітня 2021 року по 30 червня 2021 року та з 01 серпня 2021 року по 31 грудня 2021 року включно виділених лікарів, молодший та середній медичний персонал для роботи у складі медичної комісії.

Оплату праці лікарів медичної комісії, молодшого та середнього медичного персоналу провести за табелями Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, згідно ч.6, ч.7 ст.43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


       5. Начальнику відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради (Джим) з 01 лютого 2021 року по 30 червня 2021 року та з 01 серпня 2021 року по 31 грудня 2021 року організувати проведення на базі лікувальних закладів міста безкоштовно всім призовникам, які мешкають на території Слов’янської міської територіальної громади та підлягають призову на строкову військову службу, аналізів, обстежень і досліджень відповідно до п. 2.5. розділу 2 "Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", затвердженого наказом Міністерства оборони України від 14 серпня 2008 року № 402, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2008 року за № 1109/15800.

Забезпечити медичну комісію необхідним медико-санітарним інвентарем. Організувати своєчасне та якісне обстеження призовників, які мешкають у на території Слов’янської міської територіальної громади, по направленням призовної комісії. Стаціонарне обстеження усіх призовників, які мешкають на території Слов’янської міської територіальної громади, проводити на базі лікувальних закладів, згідно переліку лікувальних закладів, у яких проводиться медичне обстеження призовників (додається).

Оформлення актів обстеження призовників проводити тільки лікарями-консультантами, призначеними наказом начальника відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради. Акти реєструвати, підписувати головним лікарем лікарні, завідуючими відділеннями, лікарями, що робили обстеження, завіряти печаткою закладу.

5.1. Головним лікарям медичних установ та директорам комунальних некомерційних підприємств перед початком весняного призову (до 20 лютого 2021 року) та перед початком осіннього призову (до 10 серпня 2021 року) передати у Слов'янський об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки амбулаторні картки  ф-25-ю на призовників, які підлягають призову на строкову військову службу по запиту Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також списки призовників, які перебувають на диспансерному обліку з приводу туберкульозу, нервово-психічних, шкірно-венеричних та інших інфекційних захворювань, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток.


       6.  Рекомендувати керівникам підприємств, навчальних закладів, установ незалежно від підпорядкування та форми власності в період з 01 лютого 2021 року по 30 червня 2021 року та з 01 серпня 2021 року по 31 грудня 2021 року для забезпечення своєчасного і якісного проведення призову розглянути питання про можливість надання допомоги за рахунок власних коштів та виділити технічних працівників з каліграфічним почерком для оформлення військово-облікових документів на громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань:



  • Слов'янський енергобудівний технікум – 1 техпрацівник;
  • Слов’янське локомотивне депо – 1 техпрацівник;
  • Слов'янський професійний машинобудівний ліцей – 1 техпрацівник.


Оплату праці технічних працівників провести, згідно ч.6, ч.7 ст.43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, закладів освіти незалежно від форми власності та підпорядкування вирішити питання про збереження місця роботи, навчання та посади, оплату із власних коштів середнього заробітку призовникам, що знаходилися на медичному обстеженні, згідно ч.2 ст.21 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


            8.  Рекомендувати керівникам підприємств незалежно від форм власності та підпорядкування згідно чинного законодавства для забезпечення перевезення призовників до обласного збірного пункту, виділити транспорт згідно графіка відправок (2 рази за необхідності):


  • МП у вигляді ТОВ «Фортуна»
  • автобус – 2;
  • ПП «Слав – Транс»
  • автобус – 2;
  • ФОП «Яцура С.В.»


  • Слов’янське управління газопостачання та газифікації
  • автобус – 2;
  • ТОВ «Славспецтех»
  • автобус – 2;
  • Донбаський державний педагогічний університет
  • автобус – 2;
  • ПП «Север - Авто»
  • автобус – 2;
  • КП «Компанія «Вода Донбасу»
  • автобус – 2;
  • ТОВ «Руссоль – Україна»
  • автобус – 2.


9. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності згідно абз.5 ч.8 ст.15 та ч.1 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" сповіщати призовників про їх виклик до територіального центра комплектування та соціальної підтримки та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


       10. Директору Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Павлова) забезпечити проведення якісного вивчення особистості та професійно-психологічного відбору громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.


       11. Рекомендувати начальнику відділу поліції №4 Краматорського районного управління поліції ГУНП України в Донецькій області  (Загурський) згідно ч.3 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" по запиту територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводити розшук, затримання і доставку у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки осіб, які ухиляються від виконання військового обов'язку.


  1. Рекомендувати батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ управління патрульної поліції в Донецької області Департаменту патрульної поліції  (Голубов) для забезпечення організованості та підтримання громадського порядку біля будівлі Слов’янського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час проведення відправок призовників на строкову військову службу виділяти наряд поліції, згідно графіка відправок.


13. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.




Міський голова                                                                                                                Вадим Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.