Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про забезпечення виплат та оплату праці..."  № 1-35 від 12.01.2021р. 
Документ №1-35 від 12.01.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення виплат та оплату праці
Рішення виконавчого комітету  №21 від 13.01.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради 13.01.2021
Порядок денний  від 13.01.2021р. 

 
Історія документа

12.01.2021p. - Оприлюднено
13.01.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Борисенко Р.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про забезпечення виплат та оплату праці



Враховуючи витяг з протоколу від 11.12.2020 І пленарного засідання І сесії Слов’янської міської ради 8 скликання про результати виборів депутатів Слов’янської міської ради 8 скликання та обрання Слов’янського міського голови, враховуючи, що відповідно до п.п.4 п.6-1 розділу V Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Слов’янська міська рада є правонаступником усього майна, прав та обов’язків Андріївської селищної ради, Билбасівської селищної ради та Мирненської  сільської ради, з метою захисту трудових прав працівників цих рад, керуючись Законом України «Про оплату праці», п.6-1 розділу V Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Головному розпоряднику коштів – Слов’янська міська рада внести в мережу розпорядниками третього рівня Андріївську селищну раду, Билбасівську селищну раду, Мирненську  сільську раду.


2. Доручити головним бухгалтерам Андріївської селищної ради, Билбасівської селищної ради та Мирненської сільської ради проводити нарахування та виплати заробітної плати працівникам вказаних рад згідно їх штатних розписів та табелів обліку робочого часу за фактично відпрацьований час.


3. Фінансування витрат на виплату заробітної плати та обов’язкових податків і платежів здійснювати за рахунок коштів, передбачених по КПК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (уразі її створення), міської, селищної, сільської рад» (загальний фонд) по головному розпоряднику коштів – Слов’янська міська рада.


4. Рішення набирає чинності з 01 січня 2021 року.


5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.




Міський голова                                                                                                                      В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.