Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 0..."  № 22-36 від 11.08.2020р. 
Документ №22-36 від 11.08.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.04.2014 № 214 "Про затвердження Положення про порядок встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи об'єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери побутових послуг у м. Слов'янськ"
Рішення виконавчого комітету  №1133 від 16.09.2020р. Втратив чинність

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 16.09.2020
Порядок денний  від 16.09.2020р. 

 
Історія документа

11.08.2020p. - Оприлюднено
16.09.2020p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Яковенко О.Г.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 02.04.2014 № 214 “Про затвердження Положення про порядок встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери побутових послуг у м. Слов’янськ”



З метою приведення регуляторного акту у відповідність з принципами державної регуляторної політики, на виконання п. 6 протоколу від 12.07.2018 № 8 засідання постійної комісії Слов'янської міської ради з питань комунальної власності та міського господарства, приймаючи до уваги норми, передбачені Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Податковим Кодексом України, Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, враховуючи зміни у структурі виконавчих органів Слов'янської міської ради згідно рішення Слов'янської міської ради від 25.05.2016 № 15-XII-7 “Про затвердження структури виконавчих органів міської ради та загальної чисельності працівників апарату міської ради та її виконавчих органів у новій редакції”, керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні, виконком Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Внести до Положення про порядок встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг м. Слов’янськ, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 02.04.2014 № 214, наступні зміни:

1.1. в тексті Положення  слова “управління економічного і соціального розвитку” в усіх відмінках замінити словами “відділ торгівлі і захисту прав споживачів Слов’янської міської ради” у відповідному відмінку.

1.2. п. 2.3 викласти в редакції:

До заяви додаються наступні документи:

  • копія документа, що підтверджує реєстрацію суб'єкта господарювання в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • копія свідоцтва про сплату єдиного податку або копія витягу з реєстру платників єдиного податку;
  • копія документа на право користування приміщенням;
  • копії документів, які підтверджують право власності або користування земельною ділянкою за відповідним функціональним призначенням.

2. Доручити відділу торгівлі і захисту прав споживачів Слов’янської міської ради (Яковенко) оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті Слов'янської міської ради.

3. Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Слов'янської міської ради.

4. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на заступника міського голови Шаульську В.В.



Міський голова                                                                                                                      В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.