Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження міської програми "Забезпечення дитини ..."  № 04.02-14/227 від 06.04.2020р. 
Документ №04.02-14/227 від 06.04.2020р. Знятий з розгляду
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

31.03.2020p. - Оприлюднено
02.04.2020p. - Оновлено (нова редакція)



Проєкт
Міщенко О.М.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

«Про затвердження міської програми «Забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою

«набір для малюка» у період карантинного режиму»


На виконання рішення Слов’янської міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації (протокол № 15 від 24.03.2020), з метою соціальної та фінансової допомоги сімей у яких народилася дитина у період карантинного режиму, враховуючи рішення виконавчого комітету від ________.2020 № _____ «Про клопотання перед Слов’янською радою Про затвердження міської програми «Забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою «набір для малюка» у період карантинного режиму», керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:


В И Р І Ш У Є:


  1. Затвердити міську програму «Забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою «набір для малюка» у період карантинного режиму» (додаток 1).
  2. Затвердити такі щодо додаються:


    1. Порядок використання коштів міського бюджету для забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою «набір для малюка» (додаток 2);


    1. Звіт про видачу одноразової натуральної допомоги «набір для малюка» (додаток 3).


  1. Установити, що:

3.1. Одноразова натуральна допомога «набір для  малюка» видається сім’ям у яких народилася дитина в період установленого карантинного режиму, з 12 березня 2020 року до закінчення карантинного режиму.


3.2. Перелік дитячих товарів для комплектування одноразової натуральної допомоги «набір для малюка» при народженні дитини затверджується спільним наказом відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту та відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради.


3.3. Вартість одноразової натуральної допомоги «набір для малюка» (за кошти міського бюджету) становить не більш як 4000,00 (Чотири тисячі гривень 00 копійки.).


3.4. Головним розпорядником коштів у 2020 році на придбання одноразової натуральної допомоги «набір для  малюка» є відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко) та відповідальним виконавцем Слов’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова);


3.5. Відповідальний виконавець Слов’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова) закуповує та передає придбану одноразову натуральну допомогу «набір для  малюка» до закладу охорони здоров’я відповідно чинного законодавства України.


3.6. Відділ охорони здоров’я (Джим) забезпечує контроль за прийманням закладом охорони здоров’я одноразової натуральної допомоги «набір для  малюка» від Слов’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова) та її подальшу видачу сім’ям у яких народилась дитина.


  1. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко) Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова) витрати на придбання одноразової натуральної допомоги «набір для  малюка» здійснювати у межах асигнувань, передбачених у бюджеті міста (КТКВ МБ: 1113123 «Заходи державної політики з питань сім’ї».


  1. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної та молодіжної політики (Смирнов).




Міський голова                                                                                                                 В.М. Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.