Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання згоди на списання майна комунальної власнос..."  № 11-5 від 31.03.2020р. 
Документ №11-5 від 31.03.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про надання згоди на списання майна комунальної власності територіальної громади м.Слов'янська, яке знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства Слов'янської міської ради "Міська лікарня № 1 м.Слов'янська"
Рішення виконавчого комітету  №760 від 06.05.2020р. Чинний

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

31.03.2020p. - Оприлюднено
06.05.2020p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Ярова О.Л.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про надання згоди на списання майна комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська, яке знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня № 1 м.Слов’янська»


           Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня № 1 м.Слов’янська» від 23.03.2020 №23 про списання з балансу підприємства майна комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська у зв’язку з непридатністю його до подальшої експлуатації, керуючись рішеннями Слов'янської міської ради від 23.05.2018 №13-XLVI-7 «Про повноваження по управлінню майном, яке відноситься до комунальної власності територіальної громади міста Слов’янська», від 26.11.2014 №10-LXIX-6 «Об утверждении Порядка списания основных средств, находящихся в коммунальной собственности территориальной громады г.Славянска с баланса предприятий, учреждений, организаций», ст. 29, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


  1. Надати згоду на списання з балансу комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня № 1 м.Слов’янська» майна комунальної власності територіальної громади м.Слов'янська у зв'язку зі 100%  зносом та непридатністю його до подальшої експлуатації згідно актів списання основних засобів (часткової ліквідації) з №33 по №39 від 16.03.2020 (перелік майна додається).


  1. Директору комунального некомерційного підприємства Слов’янської міської ради «Міська лікарня № 1 м.Слов’янська» Іваненку В.Я. здійснити списання майна, зазначеного у додатку до  цього рішення, відповідно до вимог законодавчих та нормативних актів України, надавши до виконкому Слов’янської міської ради (управління комунальної власності Слов’янської міської ради) акт ліквідації основних засобів.


  1. Координацію роботи з цього питання покласти на заступника міського голови             Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                       В.М.Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.