Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про клопотання перед Слов'янською міською радою щодо вс..."  № 5-34 від 10.01.2020р. 
Документ №5-34 від 10.01.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про клопотання перед Слов'янською міською радою щодо встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв'язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська
Рішення виконавчого комітету  №259 від 24.02.2020р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 24.02.2020
Порядок денний  від 24.02.2020р. 

 
Історія документа

10.01.2020p. - Оприлюднено
24.02.2020p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Скиба Л.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про клопотання перед Слов’янською міською радою щодо встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська


         З метою створення  належних умов для розвитку конкуренції на ринку телекомунікаційних послуг шляхом забезпечення ефективного використання існуючих елементів інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська, єдиного підходу для розрахунку плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів доступу, відповідно до Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж», керуючись п.п.18 пункту «а» ч.1 ст.30, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В и р і ш У Є:


1. Клопотати перед  Слов’янською міською радою про:

1.1. Встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільної мережі комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська (далі – об’єкт) визначається підприємствами, установами, організаціями комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська, на балансі яких знаходяться ці об’єкти на праві господарського відання чи оперативного управління (далі – балансоутримувачі), у розмірі, що не перевищує граничний розмір, встановлений статтею 17 Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».

1.2. Забезпечення балансоутримувачами на договірній основі безперешкодного та недискримінаційного доступу операторів та провайдерів телекомунікацій, уповноважених ними осіб до об’єктів, які знаходяться на балансі підприємств, установ, організацій комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська на праві господарського відання чи оперативного управління.

1.3. Визначення у договорах з доступу розмір плати за доступ до об’єктів згідно з відповідною методикою визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта доступу, затвердженою відповідним державним органом.

1.4. Надання структурному підрозділу Слов’янської міської ради, у підпорядкуванні якого перебуває балансоутримувач один раз на півріччя до 20 числа місяця, наступного за звітним періодом:

- звітів щодо дотримання законодавства стосовно безперешкодного та недискримінаційного доступу до об’єктів;

-   розрахунків плати за доступ до об’єктів.

2.Забезпечення структурними підрозділами Слов’янської міської ради, у підпорядкуванні яких перебувають балансоутримувачі:

2.1.Організації недискримінаційного доступу операторів та провайдерів телекомунікацій, уповноважених ними осіб до об’єктів на договірній основі з балансоутримувачами.

2.2.Організації розвитку інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту комунальної власності територіальної громади міста Слов'янська для розміщення технічних засобів телекомунікацій з метою задоволення потреб населення у телекомунікаційних послугах.

2.3. Контролю за дотриманням балансоутримувачами вимог законодавства щодо забезпечення на договірній основі безперешкодного доступу операторів та провайдерів телекомунікацій, уповноважених ними осіб до об’єктів.

2.4. Контролю за правильністю обрахування плати за доступ до об’єктів.




Міський голова                                                                                             В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.