Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення приписки до призовної дільниці громадян ..."  № 33-2 від 04.12.2019р. 
Документ №33-2 від 04.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про проведення приписки до призовної дільниці громадян України 2003 року народження у 2020 році
Рішення виконавчого комітету  №2392 від 18.12.2019р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 18.12.2019
Порядок денний  від 18.12.2019р. 

 
Історія документа

04.12.2019p. - Оприлюднено
18.12.2019p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Ільєнко В.О.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про проведення приписки до призовної дільниці

громадян України 2003 року народження у  2020 році



З метою взяття громадян України чоловічої статі на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей, відповідно ст.14 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", керуючись ст.36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні, виконавчий комітет Слов'янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Провести в період з 02 січня 2020 року по 31 березня 2020 року приписку громадян України чоловічої статі 2003 року народження, а також старшого віку, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у терміни, встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і  військову службу".  Провести підготовчі заходи в період з 17 грудня 2019 року по 30 грудня 2019 року, пов'язані з вивченням громадян України чол овічої статі 2003 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2020 року.


2. До 1 грудня 2019 року керівникам житлово-експлуатаційних організацій,  підприємств, установ та організацій незалежно від підпорядкування і форм власності, які здійснюють експлуатацію будинків, а також  керівникам інших підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності надати до Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату списки громадян чоловічої статі України 2003 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці у січні-березні 2020 року.


3. Створити комісію з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату для проведення приписки громадян України чоловічої статі 2003 року народження до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату та старших за віком, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" терміни, та затвердити її склад:



ІЛЬЄНКО

Вадим Олександрович

  • військовий комісар Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник - голова комісії;


ГАЙВОРОНСЬКА

Альона Олегівна

  • медична сестра КНП Слов’янської міської ради "Міська лікарня №1" - секретар комісії;

Члени комісії: 

ГРИЦАЙ

Владислав Вікторович

  • старший інспектор з ювенальної превенції Слов’янського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області, капітан поліції (за згодою);


ІВАННІКОВ

Костянтин Петрович

  • лікар, який організовує роботу медичного персоналу з медичного огляду громадян України, які підлягають приписці – лікар КНП Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1».


ІГНАТ’ЄВА

Юлія Василівна

  • головний спеціаліст відділу освіти Слов'янської міської ради;





ПАВЛОВА

Віра Михайлівна

  • директор Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради.


На випадок хвороби або  відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці створити резервний склад комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату:



КОДІРОВ

Якуб Сайїмович

  • заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, майор - голова комісії;


ШЕМІГОН

Оксана Віталіївна

  • медична сестра КНП «Слов’янська центральна районна лікарня" - секретар комісії (за згодою);

Члени комісії: 

АКОПОВ

Олексій Едуардович

  • інспектор з ювенальної превенції Слов’янського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області, старший лейтенант поліції (за згодою);


БОНДАР

Олександр Миколайович

  • викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ №15 м. Слов’янська;


СВИНАРЕНКО

Світлана Олексіївна

  • провідний фахівець Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради





ХРІПКОВ

Олександр Олексійович

  • лікар, який організовує роботу медичного персоналу з медичного огляду громадян України, які підлягають приписці – лікар-терапевт КНП Слов’янської міської ради  "ЦПМСД м. Слов’янська"


4. Військовому комісару Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату  - голові комісії з питань приписки (Ільєнко):

Організувати роботу комісії з питань приписки юнаків до призовної дільниці згідно вимог Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

Дозволити проводити додаткові засідання комісії з питань приписки в разі виникнення необхідності проведення приписки громадян, яких додатково розшукано або які повернулися з медичного обстеження (лікування) та стосовно яких необхідно повторно розглянути питання про їх придатність до військової служби за станом здоров'я.


5. Для медичного огляду громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату створити та затвердити основний та резервний склад медичної комісії та виділити лікарів: терапевта, хірурга, психіатра, стоматолога. У разі потреби для медичного огляду громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці виділити лікарів інших спеціальностей.

       

Персональний склад основного та резервного складів медичної комісії визначити наказом відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради.


Надати для роботи медичної комісії молодший та середній медичний персонал:


а) КНП Слов’янської міської ради «Міська лікарня №1»:

- медична сестра - 4 ставки;



б) КНП Слов’янської міської ради "Міська клінічна лікарня м. Слов’янська":

- молодша медична сестра – 1 ставка;

- медична сестра – 1 ставка;


в) КНП Слов’янської міської ради «Стоматологічна поліклініка»:

- медична сестра – 1 ставка.



Рекомендувати головному лікарю КЗОЗ «ОКПЛ м. Слов’янська» надати для роботи медичної комісії:


- медична сестра – 1 ставка.


Направити у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат у розпорядження голови комісії з питань приписки в період з 02 січня по 31 березня 2020 року включно виділених лікарів для роботи у складі медичної комісії, молодший та середній медичний персонал. Оплату праці лікарів медичної комісії, молодшого та середнього медичного персоналу провести за табелями Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, згідно ч.6, ч.7 ст. 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


6. Начальнику відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради Джим О.Ю.:

Провести з 02 січня 2020 року по 31 березня 2020 року на базі лікувальних закладів міста усім громадянам України чоловічої статі 2003 року народження за направленнями військового комісаріату флюорографію грудної клітини, загальний аналіз крові та сечі, аналіз крові на визначення групи крові та резус фактору, рентгенологічне обстеження. Забезпечити медичну комісію необхідним медико-санітарним майном. Організувати своєчасне та якісне обстеження допризовників за направленнями комісії з питань приписки. Стаціонарне обстеження допризовників проводити на базі лікувальних закладів, згідно переліку лікувальних закладів, у яких проводиться медичне обстеження призовників (додається). 


Організувати проведення лікувально-профілактичної роботи з громадянами України чоловічої статі 2003 року народження, яких під час приписки визнано тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров'я, та таких, що потребують обстеження або медичного нагляду.


Головним лікарям медичних установ та директорам комунальних підприємств до 12 грудня 2019 року передати у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат амбулаторні картки Ф-25 на громадян України чоловічої статі 2003 року народження з вкладними листками, а також списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів, суглобів та виписки з історії хвороби, дані лікарняного обстеження, диспансерного нагляду, які характеризують стан здоров'я громадян України 2003 року народження.


7. У період проведення приписки громадян до призовної дільниці начальнику відділу освіти (Рубльовський) організувати прикріплення до відповідних навчальних закладів громадян України, які мають низьку освітню підготовку або не володіють чи недостатньо володіють державною мовою та контролювати відвідування ними цих закладів.


8. Для проведення якісного вивчення особистості та професійно-психологічного відбору допризовників:


У Слов’янському об’єднаному міському військовому комісаріаті створити позаштатну групу професійно-психологічного відбору та затвердити її склад



КОДІРОВ

Якуб Сайїмович

Старший офіцер відділення комплектування Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату – начальник групи;


БУЙНОВСЬКА

Наталія Володимирівна

головний спеціаліст (психолог) Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату – секретар групи;

Члени групи:

БРАЖНИК

Наталія Альфредівна

лікар-психіатр медичної комісії


БАТАЛІН

Дмитро Миколайович

лікар-психіатр медичної комісії;


ПАВЛОВА

Віра Михайлівна

директор Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради (психолог);


На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин начальника або членів групи професійно-психологічного відбору затвердити резервний склад позаштатної групи професійно-психологічного відбору



ПОЛУПАН

Дмитро Миколайович

старший офіцер відділення комплектування Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, капітан – начальник групи;


МАРІНІН

Антон Олегович

діловод відділення комплектування Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, старший солдат – секретар групи;

Члени групи:

ГЕТЬМАН

Ірина Борисівна


лікар-психіатр медичної комісії;



СВИНАРЕНКО

Світлана Олексіївна

провідний фахівець Слов'янського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Слов'янської міської ради (психолог);


Керівникам навчальних закладів:


а) провести на базі навчальних закладів тестування за методикою "Прогноз" та "Сім методик" на виданих бланках та представити отримані результати до 20 грудня 2019 року у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат;


б)  в термін до 20 грудня 2019 року для оформлення особових справ призовників надати у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат документи, згідно доведеного раніше до навчальних закладів переліку.


9.  Рекомендувати керівникам підприємств, навчальних закладів, установ незалежно від підпорядкування і форми власності в період з 02 січня 2020 року по 31 березня 2020 року для забезпечення своєчасного і якісного проведення приписки громадян України до призовної дільниці розглянути питання про можливість надання допомоги та виділити технічних працівників з каліграфічним почерком для оформлення військово-облікових документів на громадян України, які підлягають приписці до призовної дільниці


  • Слов'янський енергобудівний технікум -  1 техпрацівника;


  • Слов'янський професійний машинобудівний ліцей - 1 техпрацівника;


  • Відокремлений структурний підрозділ «Слов'янський коледж Національного авіаційного університету»- 1 техпрацівника;


  • Слов'янський коледж транспортної інфраструктури- 1 техпрацівника.


Оплату праці технічних працівників провести згідно ч.6, ч.7 ст.43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


10. Рекомендувати керівникам підприємств, навчальних закладів, установ незалежно від форми власності та підпорядкування вирішити питання про збереження місця роботи, навчання та посади, оплату із власних коштів середнього заробітку допризовникам, що знаходилися на медичному обстеженні, згідно ч.2 ст. 21 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".


11. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності згідно абз.5 ч.8 ст.15 та  ч.1 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" сповіщати допризовників про їх виклик до військового комісаріату та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.


12. Рекомендувати Слов’янському відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області, згідно ч.3 ст. 38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" по запиту військового комісаріату проводити розшук, затримання і доставку у військовий комісаріат осіб, які ухиляються від виконання військового обов'язку.


13. Координацію за виконанням даного рішення покласти на військового комісара Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату підполковника Ільєнка В.О.


14. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Файли:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.