Розпорядження міського голови  "Про підготовку та відзначення в місті Слов`янську Дня ..."  № 64-р від 05.05.2021р. 
Документ №64-р від 05.05.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.05.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 05.05.2021  № 64-р
м. Слов'янськ
 

Про підготовку та відзначення в місті

Слов`янську Дня пам’яті та примирення,

76-ї річниці Перемоги над нацизмом у

Другій світовій війні




З метою належного відзначення у 2021 Дня пам'яті та примирення,  76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування подвигу Українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні, належного гідного вшанування  подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни,  посилення підтримки ветеранів війни, виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, шанобливого ставлення до старшого покоління, відповідно до Програми розвитку культури Слов’янської міської територіальної громади  на 2021 рік, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 20.02.2021р. № 16-IV-8, враховуючи постанову кабінету міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"


1.Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня пам'яті та примирення,  76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та затвердити його склад (додаток 1).


2. Затвердити план заходів з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня пам'яті та примирення,  76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (далі – План) (додаток 2).


3. Фінансовому управлінню (Ковальов) профінансувати заходи, згідно Плану, в межах коштів, передбачених в бюджеті на 2021 рік на фінансування святкових заходів, та Програмою розвитку культури Слов’янської міської територіальної громади  на  2021 рік, згідно Кошторису витрат на реалізацію Плану заходів з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня пам'яті та примирення, 76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (додаток 3).


4. Рекомендувати Слов’янському  відділу поліції №4 Краматорського районного управління поліції  Головного Управління Національної поліції  в Донецькій області підполковникові поліції (Загурський) організувати чергування  та охорону громадського порядку під час проведення масових заходів.


5. Рекомендувати батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ управління поліції  в Донецькій області (Малиш) організувати патрулювання під час проведення  масових заходів.                                                                                                                                                                                                                                                                              

6. Рекомендувати  6 Державному пожежнорятувальному загону ГУ ДСНС у Донецькій області (Москалець) організувати чергування та забезпечити протипожежну безпеку під час проведення масових заходів.


7. Управлінню житлово-комунального господарства (Башкаєв) організувати чергування та забезпечити благоустрій в місцях проведення масових заходів.


8. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим) організувати чергування карети швидкої  медичної допомоги та забезпечити медичний супровід під час проведення масових заходів.


9. Відділу транспорту та зв’язку Слов’янської міської ради (Макієнко) забезпечити належну роботу міського транспорту загального користування під час проведення  святкових  заходів.


10. Координацію роботи та контроль щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника міського голови  Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                                                                 В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.