Рішення міської ради  "Про затвердження передавального акту майна, активів та ..."  № 19-V-8-5 від 31.03.2021р. 
Документ №19-V-8 від 31.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення міської ради  Про затвердження передавального акту майна, активів та зобов'язань Мирненської сільської ради Слов'янського району Донецької області
Проект рішення міської ради  №04,02-14/149 від 29.03.2021р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про початок реорганізації Андріївської селищної і Билбасівської селищної рад Слов’янського району Донецької області та Мирненської сільської ради Слов'янського району Донецької області шляхом приєднання до Слов'янської міської ради
Рішення міської ради  №10-II-8 від 22.01.2021р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про клопотання перед Слов'янською міською радою щодо затвердження передавального акту майна, активів та зобов'язань Мирненської сільської ради Слов'янського району Донецької області
Рішення виконавчого комітету  №334 від 31.03.2021р. Чинний
Протокол засідань  Протокол І пленарного засідання V сесії Слов'янської міської ради від 31.03.2021
Протокол засідань  від 31.03.2021р.
Рішення міської ради  Про вступ в права засновника, перейменування та затвердження статуту закладу дошкільної освіти Мирненської сільської ради
Рішення міської ради  №20-V-8 від 31.03.2021р. Чинний

 
Історія документа

31.03.2021p. - Прийнятий

 
Публікації документа

На сайті 06.04.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 31.03.2021  № 19-V-8
м. Слов'янськ
 

Про затвердження передавального акту майна, активів та зобов’язань Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області



Враховуючи протокол комісії з реорганізації Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області шляхом приєднання до Слов’янської міської ради від 11.03.2021, рішення Слов’янської міської ради від 22.01.2021 № 10-ІІ-8 «Про початок реорганізації Андріївської селищної і Билбасівської селищної рад Слов’янського району Донецької області та Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області шляхом приєднання до Слов’янської міської ради» (зі змінами), враховуючи рішення виконкому Слов’янської міської ради від 31.03.2021 № 334 «Про клопотання перед Слов’янською міською радою щодо затвердження передавального акту майна, активів та зобов’язань Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області», Постанову Верховної ради України «Про утворення та ліквідацію районів», протокол спільного засідання постійних комісій від 29.03.2021 №1, керуючись ч.3 ст. 78, ст.136, ст.137 Господарського кодексу України, Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців та громадських формувань», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» , ст. 26, ст.60, пунктом 61 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1.        Затвердити передавальний акт майна, активів та зобов’язань Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області від 11.03.2021 (Додаток 1).


2.        Прийняти до комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади майно Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області, в т.ч об’єкти нерухомості, згідно додатку 2.


3.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 3 до цього рішення, комунальний заклад «Центр культури і довкілля м. Слов’янська», закріпивши за ним це майно на праві оперативного управління.


4.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 4 до цього рішення, комунальне підприємство Слов’янської міської ради «Благоустрій», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


5.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 5 до цього рішення, управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради, закріпивши за ним це майно на праві оперативного управління.


6.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 6 до цього рішення, комунальне підприємство Слов’янської міської ради «Словміськводоканал», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


7.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 7 до цього рішення, комунальне підприємство Слов’янської міської ради «Керуюча компанія №4», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


8.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 8 до цього рішення, комунальне підприємство «Наружное освещение», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


9.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 9 до цього рішення, комунальне підприємство «Контора похоронного обслуговування», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


10.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 10 до цього рішення, комунальне підприємство «АТП 052814», закріпивши за ним це майно на праві господарського відання.


11.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 11 до цього рішення, комунальний заклад «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр», закріпивши за ним це майно на праві оперативного управління.


12.        Визначити балансоутримувачем майна, зазначеного у додатку 12 до цього рішення, комунальне некомерційне підприємство Слов’янської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Слов’янська», закріпивши за ним це майно на праві оперативного управління.


13.        Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на заступника міського голови - керуючого справами виконкому Воропаєва В.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (Кирик).




Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.