Розпорядження міського голови  "Про участь м. Слов'янськ в обласному заході облаштуванн..."  № 48-р від 01.04.2021р. 
Документ №48-р від 01.04.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 02.04.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 01.04.2021  № 48-р
м. Слов'янськ
 

Про участь м. Слов’янськ в обласному заході облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота»


       З метою покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання, навчання, та в місцях масового відпочинку населення  в м. Слов’янськ, враховуючи Положення про проведення у Донецькій області обласного заходу облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» затверджене управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»,  керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1.        Затвердити заходи щодо участі м. Слов’янськ в обласному заході облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» (додаток 1).


2.        Рекомендувати керівникам організацій, підприємств, установ, закладів; директорам загальноосвітніх, професійно-технічних, закладів вищої освіти; балансоутримувачам спортивних майданчиків пристосованих для занять фізичною культурою та спортом:


2.1 взяти активну участь в обласному заході облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» та надати до 05 квітня 2021 року до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов'янської міської ради щотижневий перелік робіт, які заплановано виконати в ході конкурсу;


2.2 звіт про відремонтовані, облаштовані спортивні майданчики надавати наприкінці кожного тижня (з 05 квітня по 07 травня) до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов'янської міської ради, з додаванням фотоматеріалів (додаток 2).


3.        Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко) забезпечити координацію роботи щодо участі м. Слов’янськ в обласному заході та до 14 травня 2021 року надати до Донецького обласного центра фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» звіт щодо проведення конкурсу.


4.        Контроль  за виконанням розпорядження  покласти на заступника міського голови  Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                      В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.