Рішення виконавчого комітету  "Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та..."  № 325 від 31.03.2021р. 
Документ №325 від 31.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у 2021році
Проект рішення виконкому  №7-2 від 16.03.2021р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 7 засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Протокол засідань  №7 від 31.03.2021р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 01.04.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 31.03.2021  № 325
м. Слов'янськ
 

Про ведення обліку дітей дошкільного,

шкільного віку та учнів у 2021році



     З метою проведення своєчасного обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають у межах Слов’янської територіальної громади. на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017р. № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів» (зі змінами), ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:



1. Організувати облік дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають у межах Слов’янської міської територіальної громади у 2021 році.


2. Визначити відділ освіти Слов’янської міської ради уповноваженим органом відповідальним за організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають у межах Слов’янської міської територіальної громади.


3. Визначити території обслуговування та закріпити їх за закладами  загальної середньої освіти (додаток 1).


4. Відділу освіти Слов’янської міської ради (Рубльовський):

4.1. Здійснити організаційні заходи щодо створення реєстру даних про дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають у межах Слов’янської міської територіальної громади (далі - реєстр).

4.2. Призначити особу, відповідальну за створення та постійне оновлення реєстру даних про дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають у межах Слов’янської міської територіальної громади.

4.3. Здійснювати координацію роботи щодо обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів та контроль за веденням закладами освіти обліку учнів і вихованців.

4.4. Надавати наявні в реєстрі дані дитини шкільного віку відповідному територіальному органу Національної поліції України та службі у справах дітей Слов’янської міської ради для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом права дитини на здобуття загальної середньої освіти, у разі коли місце навчання дитини не встановлено.

4.5. Складати та подавати зведені статистичні звіти про кількість дітей дошкільного та шкільного віку за формою та у порядку, затвердженому Міністерством освіти і науки України.


5. Відділу з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб Слов’янської міської ради (Ткаченко) щорічно до 05 вересня надавати відділу освіти Слов’янської міської ради статистичну інформацію щодо кількості дітей віком від 3 до 18 років за роками народження станом на 01 вересня, зареєстрованих на території Слов’янської міської територіальної громади.


6. Службі в справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова) для забезпечення реалізації прав дітей шкільного віку на здобуття загальної середньої освіти надавати дані про дітей шкільного віку, отримані від спеціальних установ та закладів, які здійснюють їх соціальний захист і профілактику правопорушень, відділу освіти Слов’янської міської ради.


7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                                                              В.М.Лях




Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.