Рішення міської ради  "Про запит депутата міської ради Макогона Ю.П...."  № 26-IV-8-4 від 17.03.2021р. 
Документ №26-IV-8 від 17.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол ІІ пленарного засідання ІV сесії Слов'янської міської ради від 17.03.2021
Протокол засідань  від 17.03.2021р.

 
Історія документа

17.03.2021p. - Прийнятий

 
Публікації документа

На сайті 22.03.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 17.03.2021  № 26-IV-8
м. Слов'янськ
 

Про запит депутата міської ради

Макогона Ю.П.


Заслухавши запит депутата міської ради Макогона Ю.П. до міського голови Ляха В.М. щодо надання документації пов'язаної з проєктом «Реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання "Культурно-спортивний центр", розташованого по вул. Світлодарська,45, м.Слов'янськ, Донецької області" на розгляд тимчасовій контрольній комісії міської ради з контролю і перевірки фінансово-господарської та організаційної діяльності Слов'янського міського голови за період листопад 2015 - жовтень 2020 роки, а також щодо замовлення проведення державної експертизи та ініціювання звернення до Державної аудиторської служби України з проханням перевірити законність використання бюджетних коштів під час реалізації зазначеного проекту, відповідно до частин 2, 3, 4 ст. 12 Регламенту Слов’янської міської ради 7 скликання, ст.22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» і п.13 ч.1 ст.26, п.8 ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


  1. Підтримати запит депутата міської ради Макогона Ю.П. до міського голови Ляха В.М. щодо надання документації пов'язаної з проєктом «Реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання "Культурно-спортивний центр", розташованого по вул. Світлодарська,45, м.Слов'янськ, Донецької області" на розгляд тимчасовій контрольній комісії міської ради з контролю і перевірки фінансово-господарської та організаційної діяльності Слов'янського міського голови за період листопад 2015 - жовтень 2020 роки, а також щодо замовлення проведення державної експертизи та ініціювання звернення до Державної аудиторської служби України з проханням перевірити законність використання бюджетних коштів під час реалізації зазначеного проекту.
  2. Направити запит депутата міської ради Макогона Ю.П. міському голові Ляху В.М. для вжиття заходів та надання в тридцятиденний термін офіційної письмової відповіді міській раді та депутату міської ради Макогону Ю.П.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції (Парінова).




Міський голова                                                                                            В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.