Рішення виконавчого комітету  "Про проведення обліку безхазяйних відходів, місць їх на..."  № 314 від 17.03.2021р. 
Документ №314 від 17.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про проведення обліку безхазяйних відходів, місць їх накопичення на території Слов'янської міської територіальної громади
Проект рішення виконкому  №6-28 від 03.03.2021р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 6 засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Протокол засідань  №6 від 17.03.2021р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 18.03.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.03.2021  № 314
м. Слов'янськ
 

Про проведення обліку безхазяйних

відходів, місць їх накопичення на

території Слов’янської міської

територіальної громади


З метою покращення екологічного та санітарного благополуччя території міської територіальної громади, запобігання або зменшення обсягів утворення відходів, своєчасне встановлення  їх власників та вдосконалення  механізму  обліку несанкціонованих звалищ та місць накопичення відходів, керуючись Порядком виявлення та обліку безхазяйних відходів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 № 1217, статтями 12, 21 Закону України «Про  відходи», статтями 30, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Провести у період з 18 березня по 26 березня поточного року облік безхазяйних відходів, місць їх накопичення на території Слов’янської міської територіальної громади.


2. Затвердити склад комісії з обліку безхазяйних відходів, місць їх накопичення на території Слов’янської міської територіальної громади (додається).


3. КП «АТП 052814» (Водоп’янов) забезпечити комісію з обліку безхазяйних відходів, місць їх накопичення автотранспортом на період її роботи.


4.Комісії з обліку безхазяйних відходів, місць їх накопичення  (Башкаєв):


4.1. при проведені обліку безхазяйних відходів та місць їх накопичення  визначати  кількість відходів, склад, вартість видалення та ступінь небезпеки для навколишнього середовища і здоров’я людини, а також при необхідності вживати заходи щодо визначення власника цих відходів.


4.2. за результатами роботи скласти акт з пропозиціями щодо вирішення питання про  своєчасну ліквідацію безхазяйних відходів.


5. Координацію роботи за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Секлецова А.В.



Міський голова                                                                                                                         В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.