Розпорядження міського голови  "Про проведення народного свята Масниці на території Сло..."  № 26-р від 01.03.2021р. 
Документ №26-р від 01.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 04.03.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 01.03.2021  № 26-р
м. Слов'янськ
 

Про проведення народного свята Масниці

на території Слов’янської міської

територіальної громади



З метою задоволення культурних потреб мешканців міста, розвитку народної творчості та художньої самодіяльності, популяризації та відродження давніх традицій, збереження народних звичаїв, залучення дітей та молоді до традиційних народних свят, відповідно до Програми розвитку культури  Слов’янської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 24.02.2021 № 16-IV-8, враховуючи п.п.6 п.3 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.


1. Затвердити план заходів проведення народного свята Масниці на території Слов’янської міської територіальної громади (додається).


2. Відділу культури Слов’янської міської ради (Олійник) взяти участь в організації  та проведенні народного свята Масниці 14.03.2020 на території КП «Парк культури і відпочинку».


3. Фінансовому управлінню (Ковальов) профінансувати заходи згідно Плану, в межах коштів, передбачених тимчасовим розписом бюджету міської територіальної громади на березень - квітень місяць  2021 року  на проведення святкових заходів та Програмою розвитку культури  Слов'янської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 24.02.2021 №16-IV-8, згідно Кошторису витрат на реалізацію план заходів проведення народного свята Масниці на території Слов’янської міської територіальної  громади (додаток до Плану заходів).


4. Рекомендувати Відділу поліції № 4 Краматорського районного управління поліції ГУНП України  в Донецькій області (Загурський) організувати чергування та забезпечити охорону громадського порядку під час проведення народного свята Масниці.   

 

5. Рекомендувати Батальйону патрульної поліції в містах Краматорську та Слов’янську  (Голубов) організувати патрулювання під час проведення народного свята Масниці.


6. Рекомендувати 6 Державному пожежно-рятувальному загону (Москалець) організувати  чергування та забезпечити протипожежну безпеку під час проведення народного свята Масниці.


7. КП «Парк культури і відпочинку» (Заікін) забезпечити підготовку території парку до народного гуляння з приводу свята Масниці (враховуючи природні прояви), а також вжити заходів щодо нанесення горизонтальної розмітки або інших засобів дистанціонування для дотримання між особами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра в місці проведення заходу.


8. Управлінню житлово-комунального господарства (Башкаєв) сприяти в організації благоустрою та забезпечення підключення торговельних точок в парку.


9. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим) організувати чергування карети швидкої допомоги та забезпечити медичний супровід під час проведення народного свята Масниці.


10. Відділу транспорту та зв’язку Слов’янської міської ради (Макієнко) забезпечити належну роботу міського транспорту загального користування під час проведення народного свята Масниці.


11. Відділу торгівлі та захисту прав споживачів Слов’янської міської ради (Яковенко) організувати виїзну торгівлю з залученням підприємств торгівлі та ресторанного господарства під час проведення народного свята Масниці.


12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Підлісного Ю.І.

           



Міський голова                                                                                                                  В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.