Розпорядження міського голови  "Про відбування призначеного судом покарання у вигляді г..."  № 15-р від 10.02.2021р. 
Документ №15-р від 10.02.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.02.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 10.02.2021  № 15-р
м. Слов'янськ
 

Про відбування призначеного судом

покарання у вигляді громадських робіт

громадянином (Інформація конфіденційна)


 

Керуючись п. 6-1 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 39 Кримінально-виконавчого кодексу України, рішення  Слов’янської міської ради від 22.01.2021  № 10-II-8 «Про початок реорганізації Андріївської селищної  і Билбасівської селищної рад Слов’янського району Донецької області та Мирненської сільської ради Слов’янського району Донецької області шляхом приєднання до Слов'янської міської ради» (зі змінами), та згідно направлення Слов’янського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області №23/22/1327-21 від 29.01.2021 р. та вироку Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 23.12.2020 р.:


1.  Залучити громадянина (Інформація конфіденційна), (Інформація конфіденційна)р.н, з 11.02.2021 р. до відбування покарання у вигляді 110 годин громадських робіт у вільний від основної роботи (навчання) час, згідно вироку Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 23.12.2020 р.

       

2. Громадянина (Інформація конфіденційна) залучити до виконання робіт по благоустрою території смт. Билбасівка, згідно складеного графіку.

       

3. Контроль за виконанням засудженим призначених робіт та додержанням ним правил техніки безпеки покласти на секретаря виконкому Билбасівської селищної  ради  Лубенець Галину Юріївну.

            

4.  Секретарю виконкому Билбасівської селищної ради Лубенець Г.Ю.:


- своєчасно повідомляти Слов’янський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області про ухилення засудженого від відбування покарання та переведення його на інше місце роботи, появу на роботі в нетверезому стані або стані наркотичного сп’яніння, порушенні ним громадського порядку;


- вести облік та щомісячно інформувати Слов’янський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області про кількість відпрацьованих засудженим годин та його ставлення до праці;     


-  своєчасно надавати графіки, табеля відбутого робочого часу засудженим (Інформація конфіденційна) та довідки про його відношення до відбування покарання у вигляді громадських робіт.

 



Міський голова                                                                                                                     Лях В.М.



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.