Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Ястребова О.В. ..."  № 112 від 05.02.2021р. 
Документ №112 від 05.02.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про розгляд звернення гр. Ястребова О.В.
Проект рішення виконкому  №3-19 від 29.12.2020р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 3 засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Протокол засідань  №3 від 05.02.2021р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 09.02.2021



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.02.2021  № 112
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Ястребова О.В.


До виконкому Слов’янської міської ради звернувся гр. Ястребов Олександр Валерійович, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про переведення квартири №1 у житловому будинку №3 по вул. Вільна у м. Слов’янську Донецької області із житлового фонду в нежитловий для подальшої реконструкції шляхом приєднання до нежитлового вбудованого приміщення продовольчого магазину по вул. Вільна, 3 у м. Слов’янськ Донецької області.

Зазначена квартира належить заявнику на підставі договору купівлі-продажу квартири від (конфіденційна інформація).

Надано технічний висновок за результатами огляду технічного стану будівельних конструкцій про можливість переведення із житлового фонду до нежитлового квартири №1 у житловому будинку №3 по вул.Вільна в м. Слов’янську Донецької області для подальшої реконструкції шляхом приєднання до нежитлового вбудованого приміщення продовольчого магазину, виконаний ПП «БУДІВЕЛЬНА ПРОЕКТНО-ЕКСПЕРТНА КОМПАНІЯ» за участю експерта з технічного обстеження будівель і споруд класу наслідків (відповідальності) СС1 (незначні наслідки) Борового В.О. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №004696, виданий Атестаційною архітектурно-будівельною комісією ВГО “Асоціація експертів будівельної галузі” 05.07.2017), погоджений ТОВ “Цидило и К”.

Керуючись Порядком переведення житлових будинків і житлових приміщень у нежилі для розміщення об’єктів невиробничої сфери на території Слов’янської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 10.07.2012 № 12-XXVIII-6, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Перевести квартиру №1 у житловому будинку №3 по вул. Вільна у м.Слов’янську, Донецької області із житлового фонду в нежитловий для подальшої реконструкції шляхом приєднання до нежитлового вбудованого приміщення продовольчого магазину по вул. Вільна, 3 у м. Слов’янськ Донецької області.


2. Зобов’язати гр. Ястребова Олександра Валерійовича реконструкцію квартири здійснювати в установленому законодавством порядку та у відповідності до рекомендацій наданого технічного висновку за результатами огляду технічного стану будівельних конструкцій про можливість переведення із житлового фонду до нежитлового квартири №1 у житловому будинку №3 по вул.Вільна в м. Слов’янську Донецької області для подальшої реконструкції шляхом приєднання до нежитлового вбудованого приміщення продовольчого магазину, виконаний ПП «БУДІВЕЛЬНА ПРОЕКТНО-ЕКСПЕРТНА КОМПАНІЯ» за участю експерта з технічного обстеження будівель і споруд класу наслідків (відповідальності) СС1 (незначні наслідки) Борового В.О. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №004696, виданий Атестаційною архітектурно-будівельною комісією ВГО “Асоціація експертів будівельної галузі” 05.07.2017), погодженого ТОВ “Цидило и К”.




Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.