Рішення виконавчого комітету  "Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень в..."  № 1751 від 16.12.2020р. 
Документ №1751 від 16.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період та визначення місць їх реалізації на території міста
Проект рішення виконкому  №28-19 від 20.11.2020р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 28 засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Протокол засідань  №28 від 16.12.2020р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.12.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.12.2020  № 1751
м. Слов'янськ
 

Про організацію роботи щодо охорони

хвойних насаджень від незаконних рубок

в передноворічний період та визначення

місць їх реалізації на території міста


З метою покращення роботи з охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період, упорядкування місць реалізації хвойними деревами на території міста та недопущення стихійної торгівлі живими хвойними насадженнями, керуючись ст. ст. 33, 86 Лісового кодексу України, ст. ст. 3, 12, 38 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст. ст. 30, 33, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Рекомендувати головним організаціям з утримання, охорони та відтворення об’єктів благоустрою зеленого господарства – ДП «Слов’янський лісгосп» (Сорока), КП Слов’янської міської ради «БЛАГОУСТРІЙ» (Глушковський), Лісопарковому господарству ДП СКРЦ «Слов’янський  курорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» (Солоха):


1.1. В період з 09 грудня по 31 грудня 2020 року організувати цілодобове чергування по захисту хвойних насаджень на закріплених територіях;


1.2. Разом з Слов’янським відділом поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області (Загурський) та Державною екологічною інспекцією у Донецькій області (Євтухов) проводити  рейди, у тому числі в місцях продажу ялинок, з метою виявлення порушників та притягнення останніх до відповідальності.


2. Державній службі охорони Регіонального ландшафтного парку «Слов’янський курорт» (Рудіч) сприяти ДП «Слов’янський лісгосп» (Сорока) та Лісопарковому господарству ДП СКРЦ «Слов’янський курорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» (Солоха) в діях з охорони хвойних лісових  насаджень від незаконних вирубок.


3. Рекомендувати Слов’янському відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області (Загурський) надавати практичну допомогу головним організаціям з утримання, охорони та відтворення об’єктів благоустрою зеленого господарства в охороні хвойних насаджень  від незаконних рубок.


4. Рекомендувати усім підприємствам, організаціям та установам незалежно від форми власності, на території яких розташовані хвойні насадження, забезпечити їх охорону та збереження.


5. Визначити на території міста Слов’янська місця для продажу новорічних живих хвойних дерев в період з 09.12.2020 по 31.12.2020 згідно з додатком.


6. Суб’єктам господарської діяльності та фізичним особам – підприємцям проводити реалізацію живих хвойних дерев тільки за наявності документів, підтверджуючих законність їх вирубки та офіційного маркування.


7. Інспекції з благоустрою м. Слов’янська (Скрипниченко) здійснювати контроль за утриманням місць торгівлі новорічними живими хвойними деревами у відповідності до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.17 № 310, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18.12.17 за № 1529/31397.


8. Пресс - службі міської ради (Звегіна) сумісно з відділом екології та природних ресурсів Слов’янської міської ради (Соловей) через засоби масової інформації забезпечити інформування населення міста про визначені місця для здійснення торгівлі новорічними живими хвойними деревами та про загальнодержавне та суспільне значення зелених насаджень та лісів, їх охорону та недопущення  незаконних рубок в передноворічний період.


9. Координацію роботи за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.




Міський голова                                                                                                                     В.М. Лях




Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.