Розпорядження міського голови  "Про розгляд звернень щодо потреб одиноких громадян похи..."  № 316-р від 15.12.2020р. 
Документ №316-р від 15.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.12.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 15.12.2020  № 316-р
м. Слов'янськ
 


Про розгляд звернень щодо

потреб одиноких громадян

похилого віку, осіб з інвалідністю,

сімей з дітьми, зокрема з дітьми

з інвалідністю



       Враховуючи лист заступника голови Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово - цивільної адміністрації від 01.12.2020 № 0.6/16-6021/4-20 на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2020 № 287 «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» (зі змінами), з метою задоволення виявлених потреб одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:



  1. Начальникам відділів, управлінь міської ради, керівникам комунальних установ невідкладно організувати розгляд звернень громадян, які надійшли за телефонною лінією «Допомога поруч», створеної при Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації  та забезпечити задоволення виявлених потреб одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю.


  1. Інформацію про хід розгляду звернень надавати протягом одного робочого дня після надходження інформації про виявлену потребу Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради.


  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Воропаєва В.М.  




Міський голова                                                                                                                  В. М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.