Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення піклування над (інформація конфіденцій..."  № 994 від 19.08.2020р. 
Документ №994 від 19.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про встановлення опіки над (інформація конфіденційна)
Проект рішення виконкому  №20-11 від 10.08.2020р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 20 від 19.08.2020 засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Протокол засідань  №20 від 19.08.2020р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.08.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.08.2020  № 994
м. Слов'янськ
 

Про встановлення піклування над

(інформація конфіденційна)



Розглянувши заяву та надані документи громадянкою України (інформація конфіденційна), яка зареєстрована та фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), про встановлення піклування над неповнолітньою (інформація конфіденційна), що перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Слов’янської міської ради, має статус дитини-сироти, враховуючи, що мати дитини, (інформація конфіденційна), батько дитини, (інформація конфіденційна), не має на праві власності рухомого та нерухомого майна, зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), має брата (інформація конфіденційна), який мешкає з батьком (інформація конфіденційна) у м.Слов’янську, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 12.08.2020 року, керуючись п.п.3, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, ст.ст.243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.58, 61, 63, 292 Цивільного кодексу України, ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Слов’янської міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Призначити (інформація конфіденційна), піклувальником над неповнолітньою (інформація конфіденційна).

2. Закріпити за (інформація конфіденційна), право користування житловим приміщенням за адресою: (інформація конфіденційна).

3. Дотримання права користування житловим приміщенням дитиною (інформація конфіденційна), покласти на піклувальника (інформація конфіденційна).

4. Зобов’язати піклувальника (інформація конфіденційна), оформити на ім’я (інформація конфіденційна), право власності на частку спадкового нерухомого майна після померлої матері, яке розташоване за адресою: (інформація конфіденційна).

5. Обов’язки щодо збереження спадкового нерухомого майна, після померлої матері дитини, яке розташоване за адресою: (інформація конфіденційна), м.Слов’янськ, покласти на піклувальника (інформація конфіденційна).

6. Зобов’язати піклувальника (інформація конфіденційна) оформити всі виплати, передбачені чинним законодавством України стосовно підопічної дитини, щороку до 19 серпня звітувати службі у справах дітей Слов’янської міської ради про свою діяльність.

7. Слов’янському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Павлова) забезпечити здійснення соціального супроводу підопічної дитини та надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради інформацію про виконання плану соціального супроводу дитини.

8. Відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради (Джим):

8.1 Здійснювати диспансерний нагляд за дитиною, закріпити за нею сімейного лікаря.

8.2 Забезпечити дитині двічі на рік проходження медичного огляду.

8.3 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про стан здоров’я дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.

9 Відділу освіти Слов’янської міської ради (Рубльовський):

9.1 Забезпечити право дитини на здобуття освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.

9.2 Надавати службі у справах дітей Слов’янської міської ради щорічно звіт про рівень розвитку та знань дитини, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні дитини.

10 Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради (Альохіна) забезпечити щорічне оздоровлення підопічної дитини на пільгових умовах.

11. Просити Слов’янський відділ поліції Головного Управління Національної поліції у Донецькій області (Загурський) надавати службі у справах дітей міської ради щорічно звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічної дитини та опікуна.

12. Направити дане рішення до всіх зацікавлених служб для відома, користування та контролю в роботі.

13. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова), контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови — керуючого справами виконкому Воропаєва В.М



Міський голова                                                                                                              В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.