Розпорядження міського голови  "Про розробку проєкту Програми економічного і соціальног..."  № 182-р від 29.07.2020р. 
Документ №182-р від 29.07.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 30.07.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 29.07.2020  № 182-р
м. Слов'янськ
 

Про розробку проєкту Програми

економічного і соціального розвитку

м. Слов’янська на 2021 рік



Відповідно до Концепції Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік, затвердженої розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 21.07.2020 №771/5-20 «Про розробку проєкту Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 року №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету» (із змінами), законами України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Виконавчим органам Слов’янської міської ради:

1) розробити розділи проєкту Програми економічного і соціального розвитку м.Слов’янська на 2021 рік (далі – проєкт Програми) з урахуванням пріоритетних напрямів розвитку регіону, визначених Концепцією Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік, завдань Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року та технічних завдань Плану заходів з її реалізації, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 17 лютого 2020 року № 147/5-20;

2) погодити розділи проєкту Програми із заступниками міського голови за напрямками діяльності (згідно з розподілом обов’язків) та зі структурними підрозділами облдержадміністрації за напрямами діяльності та у термін до 01 вересня 2020 року надати до управління економічного та інвестиційного розвитку міської ради.

2. Управлінню житлово-комунального господарства (Башкаєв), відділу екології та природних ресурсів (Соловей), відділу охорони здоров’я (Джим) надати управлінню економічного та інвестиційного розвитку інформацію для підготовки звіту про стратегічну екологічну оцінку, згідно з додатком 1.

3.Управлінню економічного та інвестиційного розвитку міської ради (Сміренський) забезпечити:

1) координацію, методичне та організаційне супроводження розробки розділів проєкту Програми;

2) надання у термін до 01 жовтня 2020 року проєкту Програми департаменту економіки облдержадміністрації;

3) проведення стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»;

4) подання проєкту Програми на затвердження міської ради відповідно до плану роботи міської ради.

3. Організацію та контроль за розробкою розділів проєкту Програми покласти на заступників міського голови, заступника міського голови-керуючого справами виконкому за напрямками діяльності (згідно з розподілом обов’язків).

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на заступника міського голови Рубана А. Є., контроль залишаю за собою.



Міський голова                                                                                                        В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.