Рішення виконавчого комітету  "Про соціальний захист бездомних громадян та осіб звіль..."  № 835 від 17.06.2020р. 
Документ №835 від 17.06.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про соціальний захист бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі
Проект рішення виконкому  №15-8 від 10.04.2020р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Протокол засідань  Протокол № 15 від 17.06.2020 засідання виконавчого комітету
Протокол засідань  №15 від 17.06.2020р.

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.06.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.06.2020  № 835
м. Слов'янськ
 

Про  соціальний захист бездомних

громадян та осіб звільнених

з місць позбавлення волі


Заслухавши звіт  директора  КУ  «Центр  обліку   бездомних  осіб  з будинком  нічного  перебування   Слов’янської    міської  ради» Жукової Н.В. «Про соціальний захист бездомних  громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі»  виконавчий комітет міської ради  відзначає   значний обсяг роботи, виконаної працівниками установи по соціальному захисту бездомних осіб  та осіб звільнених з місць позбавлення волі: за допомогою до установи звернулося 262 особи, послугу ночівлі в Будинку нічного перебування отримали 145 бездомних осіб (10380 ліжко-місць), роздано 13345 обідів. Проводилася активна  робота по відновленню соціального статусу клієнтів:  17 особам оформлено паспорти, 23 особи зареєстровано за юридичною адресою установи, 6 особам поновлено виплату пенсії, 4 особам оформлено групу інвалідності, 4 особи звільнені з місць позбавлення волі отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету у сумі 1959 грн., двох осіб похилого віку влаштовано на постійне проживання до будинку- інтернату геріатричного типу.

       

В роботі є й недоліки: не облаштовано дезінфекційне відділення та дезкамера, не створено сприятливі умови для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

       

На підставі  Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей»  та ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Звіт директора КУ «Центр обліку бездомних осіб з будинком нічного перебування  Слов’янської    міської  ради» Жукової Н.В. «Про соціальний захист бездомних  громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі»  прийняти до уваги.


2. Директору комунальної установи „Центр обліку бездомних громадян з будинком нічного перебування Слов’янської міської ради” (Жукова)  забезпечити виконання ЗУ « Про соціальний захист бездомних осіб і безпритульних дітей» в повному обсязі. Активізувати співпрацю з державними і недержавними організаціями, що працюють на території Слов’янської міської ради для забезпечення  соціального захисту бездомних осіб.



 

Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.