Розпорядження міського голови  "Щодо виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйн..."  № 134-р від 22.05.2020р. 
Документ №134-р від 22.05.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.05.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 22.05.2020  № 134-р
м. Слов'янськ
 

Щодо виявлення, обстеження

та взяття на облік безхазяйного майна, відумерлої спадщини

на території Слов’янської міської

ради



З метою упорядкування роботи та координації дій з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного майна, відумерлої спадщини на території Слов’янської міської ради, відповідно до ст.ст. 335, 1277 Цивільного кодексу України, Порядку набуття права власності за територіальною громадою міста в особі Слов’янської міської ради на безхазяйні нерухомі речі (будинки, квартири) і нерухоме майно (будинки, квартири), яке за рішенням суду може бути визнано відумерлою спадщиною затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 03.04.2015 №10-LXXVI-6, керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”



1.Керуючим компаніям, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельним кооперативам, на обслуговуванні яких знаходиться багатоквартирний житловий фонд, здійснювати заходи з виявлення безхазяйного нерухомого майна та до 30 числа кожного місяця починаючи з червня 2020 року надавати до Слов’янської міської ради інформацію про хід виконання розпорядження міського голови.


2.Керівникам комітетів мікрорайонів здійснювати заходи з виявлення безхазяйних приватних будинків та до 30 числа кожного місяця починаючи з червня 2020 року надавати до Слов’янської міської ради інформацію про хід виконання розпорядження міського голови.


3.Відділу по обліку та розподілу житлової площі Слов’янської міської ради (Стешенко) готувати матеріали щодо передачі безхазяйного нерухомого майна (будинки, квартири) та відумерлої спадщини (будинки, квартири) у комунальну власність Слов’янської міської ради.


4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Секлецова А.В. та заступника міського голови — керуючого справами виконкому Воропаєва В.М.




Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.