Розпорядження міського голови  "Про підготовку та відзначення в місті Слов`янську Дня п..."  № 112-р від 05.05.2020р. 
Документ №112-р від 05.05.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 06.05.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 05.05.2020  № 112-р
м. Слов'янськ
 

Про підготовку та відзначення в місті

Слов`янську Дня пам’яті та примирення, Дня

перемоги  над  нацизмом у Другій світовій війні,

75 років з часу перемоги над нацизмом у

Другій світовій війні


        

З метою належного відзначення у 2020 році Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Дня перемоги), 75 років з часу перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні, враховуючи постанову Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (із змінами) відповідно до Програми розвитку культури міста Слов’янська на 2020 рік, затвердженої рішенням Слов’янської міської ради від 04.03.2020 № 21-LХХХ-7, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

          

1. Затвердити план заходів з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,75 років з часу перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з урахуванням обмежувальних заходів на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України. (далі – План) (додаток 1).


2. Фінансовому управлінню (Ковальов) профінансувати заходи, згідно Плану, в межах коштів, передбачених в бюджеті на 2020 рік на фінансування святкових заходів, та Програмою розвитку культури м. Слов’янська на  2020 рік, згідно Кошторису витрат на реалізацію Плану заходів з підготовки та відзначення в місті Слов’янську Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 75 років з часу перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (додаток 2).

                             

3. Рекомендувати Слов’янському  відділу поліції  Головного управління національної поліції  в Донецькій області (Загурський) організувати чергування  та охорону громадського порядку під час проведення обмежувальних  заходів.

         

4. Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в містах Краматорську та Слов’янську (Малиш) організувати патрулювання під час проведення обмежувальних  заходів.                                                                                                              

5. Рекомендувати Слов’янському районному управлінню Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області (Бойцов) організувати чергування та забезпечити протипожежну безпеку під час проведення  обмежувальних заходів.


6. Управлінню житлово-комунального господарства (Башкаєв) організувати чергування та забезпечити благоустрій в місцях проведення  обмежувальних заходів.


7. Координацію роботи та контроль щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника міського голови  Підлісного Ю.І.




Міський голова                                                                                                                        В.М.Лях 



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.