Розпорядження міського голови  "Про організацію заходів щодо виконання Припису Державно..."  № 85-р від 07.04.2020р. 
Документ №85-р від 07.04.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.04.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 07.04.2020  № 85-р
м. Слов'янськ
 

Про організацію заходів

щодо виконання Припису

Державної екологічної інспекції

у Донецькій області



У період з 02.03.2020 по 13.03.2020 відповідно до наказу Державної екологічної інспекції України від 03.12.2019 № 327 «Про затвердження Переліку центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їм повноважень  органів виконавчої влади, які планується перевірити у 2020 році», Державною екологічною інспекцією у Донецькій області проводилася перевірка Слов’янської міської ради на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства України і надано Припис від 13.03.2020 № 02/04.

З   метою усунення порушень природоохоронного законодавства України, виявлених під час планової перевірки, керуючись Водним кодексом України, Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», Законом України «Про відходи», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,     

       


  1. Затвердити План організаційних заходів по усуненню  порушень   природоохоронного законодавства України, виявлених під час планової перевірки   Державною екологічною інспекцією у Донецькій області з термінами їх виконання (додається).


  1. Відповідальним виконавцям :


2.1. усунути виявлені порушення природоохоронного законодавства України у терміни, передбачені Планом організаційних заходів;


2.2. інформацію про виконання кожного пункту Плану заходів невідкладно  направляти до відділу екології та природних ресурсів Слов’янської міської   ради (Соловей) не пізніше 2 днів після закінчення терміну виконання кожного пункту.

2.3. при об’єктивних причинах неможливості виконання заходу у встановлені терміни,  надати до відділу екології та природних ресурсів Слов’янської міської ради (Соловей) обгрунтовану інформацію із зазначенням причин невиконання і нових можливих термінів виконання.


3. Відділу екології та природних  ресурсів Слов’янської міської  ради (Соловей)

своєчасно, у встановлені Приписом терміни, направити на адресу Державної екологічної інспекції у Донецькій області інформацію про виконання Припису.


  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.