Рішення виконавчого комітету  "Про Порядок конкурсного відбору суб'єктів господарюванн..."  № 547 від 18.03.2020р. 
Документ №547 від 18.03.2020р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконкому від 18.03.2021 № 547 "Про Порядок конкурсного відбору суб'єктів господарювання для здійснення рекреаційних послуг на території РЛП "Слов'янський курорт"
Рішення виконавчого комітету  №614 від 02.06.2021р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про втрату чинності деяких рішень виконавчого комітету Слов'янської міської ради
Розпорядження начальника ВА  №476 від 07.06.2023р. Чинний

 
Історія документа

30.03.2020p. - Внесено зміни
03.06.2021p. - Внесено зміни
07.06.2023p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

На сайті 20.03.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.03.2020  № 547
м. Слов'янськ
 

Про Порядок конкурсного відбору

суб’єктів господарювання для здійснення

рекреаційних послуг на території

РЛП «Слов’янський курорт»



З метою надання рівних прав, умов та можливостей провадження підприємницької діяльності і надання рекреаційних послуг на території регіонального ландшафтного парку «Слов'янський курорт», створення належних умов для організованого відпочинку населення в літній період, змістовному проведенню дозвілля людей на природі, на підставі рішення Слов’янської міської ради від 04.03.2020 № 41-LХХХ-7 « Про надання згоди на передачу майна комунальної власності територіальної громади м. Слов’янська в тимчасове користування», керуючись статтями 29, 33 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Затвердити Порядок конкурсного відбору суб’єктів господарювання  для здійснення рекреаційних послуг на території РЛП «Слов’янський курорт» (додаток 1).


2. Створити конкурсну комісію з відбору суб’єктів господарювання для здійснення рекреаційних послуг на території РЛП «Слов’янський курорт» і затвердити її персональний склад (додаток 2).


3. Затвердити Договір тимчасового користування майном, яке знаходиться на балансі регіонального ландшафтного парку «Слов’янський курорт» (додаток 3).


4. Конкурсній комісії з відбору суб’єктів господарювання для здійснення рекреаційних послуг на території РЛП «Слов’янський курорт» (заступник міського голови за розподілом обов’язків):


4.1. До кінця квітня поточного року провести конкурс на тимчасове користування архітипами, які знаходяться на балансі РЛП «Слов’янський курорт» та розташовані на земельній ділянці ландшафтного парку в межах берегової смуги оз. Вейсове.


4.2. Протокол засідання конкурсної комісії за результатами проведення конкурсу затвердити рішенням виконкому Слов’янської міської ради.


5. Регіональному ландшафтному парку «Слов’янський курорт» (Рудіч) укласти договори з суб’єктами господарювання, які визначені переможцями конкурсного відбору, на тимчасове користування архітипами, які знаходяться на балансі РЛП «Слов’янський курорт» та розташовані на земельній ділянці ландшафтного парку в межах берегової смуги оз. Вейсове.


6. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови за розподілом обов’язків.




Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.