Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження комплексу організаційно-технічних зах..."  № 2317 від 04.12.2019р. 
Документ №2317 від 04.12.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про затвердження комплексу організаційно-технічних заходів щодо утилізації та захоронення рослинності та її залишків (відходів) на території Слов’янської міської ради
Проект рішення виконкому  №32-38 від 03.12.2019р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 09.12.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.12.2019  № 2317
м. Слов'янськ
 

Про затвердження  комплексу організаційно-

технічних заходів щодо утилізації та захоронення

рослинності та її залишків (відходів)

на території міста  Слов’янська



З метою виконання вимоги Державної екологічної інспекції у Донецькій області від 05.11.2019 № 08-3062 щодо посилення заходів із збирання, утилізації, захоронення рослинності та її залишків (відходів), заборони їх спалення і впровадження альтернативних методів утилізації, беручи до уваги рішення Слов’янської міської ради від 13.11.2019 № 26- LXXIII-7 «Про надання згоди на місце розміщення об’єкту поводження з відходами на території міста Слов’янська», керуючись  статтею 21 Закону України «Про відходи», статтею 19 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статтями 10, 30 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтями 30, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


ВИРІШУЄ:


  1. Затвердити комплекс організаційно-технічних заходів щодо утилізації та захоронення рослинності та її залишків (відходів) на території міста Слов’янська (додається).


  1. Управлінню житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради (Башкаєв)  надати до Слов’янської міської ради пропозиції щодо виділення у 2020 році необхідного фінансування на реалізацію організаційно-технічних заходів щодо утилізації рослинності та її залишків (відходів) на території міста Слов’янська .


  1. Відділу екології та природних ресурсів Слов’янської міської ради (Соловей) щоквартально надавати звіт про реалізацію та посилення заходів щодо утилізації та захоронення рослинності та її залишків (відходів) до Державної екологічної інспекції у Донецькій області.


  1. Інспекції міської ради з благоустрою  м. Слов’янська (Скрипниченко) в весняно-осінній період року активізувати роботу щодо дотримання фізичними і юридичними особами Типових правил благоустрою в частині недопущення спалювання рослинності та її залишків (відходів) на території міста.


  1. Координацію роботи та контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Секлецова А.В., Рубана А.Є.



Міський голова                                                                                                                         В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.