Рішення виконавчого комітету  "Про утворення житлової комісії з обліку внутрішньо пере..."  № 2221 від 20.11.2019р. 


УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.11.2019  № 2221
м. Слов'янськ
 

Про утворення житлової комісії з обліку

внутрішньо переміщених осіб та надання

житлових приміщень для тимчасового проживання

внутрішньо переміщеним особам та

затвердження Положення про неї



З метою впорядкування, надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, враховуючи рішення Слов’янської міської ради від 10.12.2019 №6-LXXV-7 “Про придбання до комунальної власності територіальної громади м. Слов’янська об’єктів нерухомого майна”, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року №582 “Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШУЄ:


1.Утворити житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам (далі-комісія).


2.Затвердити персональний склад комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам (додається).


3.Затвердити Положення про житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам (додається).


4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.