Рішення виконавчого комітету  "Про проведення щорічного оцінювання фізичної підготовле..."  № 356 від 17.05.2017р. 
Документ №356 від 17.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 18.05.2017



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.05.2017  № 356
м. Слов'янськ
 

Про проведення щорічного оцінювання

фізичної підготовленості населення в м. Слов’янську



Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України», наказу Міністерства молоді та спорту України від 15.12.2016 № 4665 «Про затвердження тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України», розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації від 27.04.2017 № 428 «Про проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Донецької області», керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Відділу освіти (Рубльовський), відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко), та рекомендувати професійно-технічним навчальним закладам та вищим навчальним закладам всіх рівнів акредитації м. Слов’янська забезпечити організацію проведення протягом травня-червня 2017 року щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення у м. Слов’янськ, в першу чергу учнівської та студентської молоді, у відповідності з тестами і нормативами, затвердженими наказом Міністерства молоді та спорту України від 15 грудня 2016 № 4665 «Про затвердження тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 10 лютого 2017 року за № 195/30063.


2. Рекомендувати Слов'янському вiддiлу полiцiї Головного управління Національної поліції України в Донецькій області (Альошин), Слов’янському міському відділу управління Служби безпеки України в Донецькій області (Афонін), Слов’янському районному управлінню Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області (Бойцов), Слов’янському міському відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області (Ясинський), Слов’янському об’єднаному міському військовому комісаріату (Балан), Слов’янському міжрайонному відділу управління поліції охорони в Донецькій області (Савон), Слов’янському міськрайонному відділу з питань апробації Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і апробації Міністерства юстиції України (Глазунова), військовій частині 3035 Національної гвардії України (Григорян) та іншим військовим формуванням, утвореним відповідно до законів, правоохоронним органам, рятувальним та іншим спеціальним службам забезпечити організацію проведення протягом травня-червня 2017 року щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення у м. Слов’янську відповідно до Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1045.


3. Відділу освіти (Рубльовський) та рекомендувати професійно-технічним і вищим навчальним закладам м. Слов’янська всіх рівнів акредитації, Слов'янському вiддiлу полiцiї Головного управління Національної поліції України в Донецькій області (Альошин), Слов’янському міському відділу управління Служби безпеки України в Донецькій області (Афонін), Слов’янському районному управлінню Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області (Бойцов), Слов’янському міському відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області (Ясинський), Слов’янському об’єднаному міському військовому комісаріату (Балан), Слов’янському міжрайонному відділу управління поліції охорони в Донецькій області (Савон), Слов’янському міськрайонному відділу з питань апробації Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і апробації Міністерства юстиції України (Глазунова), військовій частині 3035 Національної гвардії України (Григорян) та іншим військовим формуванням, утвореним відповідно до законів, правоохоронним органам, рятувальним та іншим спеціальним службам проінформувати в термін до 01 вересня 2017 року відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради про результати проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення.


4. Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (Міщенко) в термін до 01 листопада 2017 року узагальнити інформацію та проінформувати управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації про проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення м. Слов’янська.


5. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (Міщенко), контроль – на заступника міського голови Підлісного Ю.І.



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.