Рішення виконавчого комітету  "Про організацію пасажирських перевезень на міських авто..."  № 325 від 03.05.2017р. 
Документ №325 від 03.05.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.05.2017



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.05.2017  № 325
м. Слов'янськ
 

Про організацію пасажирських перевезень

на міських автобусних маршрутах загального

користування у місті Слов’янську



Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями) та від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (із змінами та доповненнями), наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту», у зв’язку із закінченням термінів дії договорів на перевезення пасажирів на деяких міських автобусних маршрутах загального користування, враховуючи оприлюднення на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради 07.04.2017 проекту регуляторного акту – рішення виконкому Слов’янської міської ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Слов’янську», рішення виконкому Слов’янської міської ради від 05.04.2017 №241 «Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу» та оголошення від 13.04.2017, оприлюдненого на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради та газеті «Славянские объявления», про проведення 22.05.2017 року конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу, виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Укласти договори на перевезення пасажирів з автомобільними перевізниками, які обслуговували міські автобусні маршрути згідно договорів на перевезення пасажирів термін дії яких закінчився, один раз на строк до трьох місяців, а саме:


Номер та назва міського автобусного маршруту загального користування

Перевізник

№4 «м-н Лісний – Північний»

Приватне підприємство «Слав-Транс»

№5 «Залізничний вокзал – Автостанція – Семенівка»

Приватне підприємство «Слав-Транс»

№6 «Залізничний вокзал – Автостанція – м-н Хімік»

Приватне підприємство «Слав-Транс»

№17 «м-н Лісний – Автостанція – Залізничний вокзал – ст. Машчормет»

Фізична особа-підприємець Яцура С.В.

№20 «Залізничний вокзал – Автостанція – завод Будматеріали»

Приватне підприємство «Слав-Транс»

№27 «м-н Лісний – Універмаг»

Приватне підприємство «Пасажир»



2. Перевізникам, зазначеним у пункті 1 даного рішення, затвердити на термін дії договорів Паспорти відповідних автобусних маршрутів регулярних перевезень згідно наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту».


3. Провести конкурс на об’єктах конкурсу (маршрутах), зазначених у пункті 1 даного рішення, після прийняття виконкомом Слов’янської міської ради рішення «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Слов’янську» відповідно до норм чинного законодавства.


4. Розірвати договори на перевезення пасажирів, зазначені у пункті 1 даного рішення, за згодою сторін у разі завчасного визначення автомобільного перевізника на конкурсних засадах відповідно до норм чинного законодавства.


5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Діденко Д.І.



Міський голова                                                                                                                    В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.