Рішення виконавчого комітету  "Про проведення виконавчим комітетом Слов'янської місько..."  № 1991 від 02.10.2019р. 
Документ №1991 від 02.10.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про проведення виконавчим комітетом Слов'янської міської ради консультацій з громадськістю щодо проекту рішення Слов'янської міської ради "Про затвердження порядку подання та розгляду заяв про включення об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Слов'янська до переліку об'єктів, що підлягають приватизації"
Проект рішення виконкому  №25-42 від 23.08.2019р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 07.10.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.10.2019  № 1991
м. Слов'янськ
 

Про проведення виконавчим комітетом Слов’янської міської

ради консультацій з громадськістю щодо проекту рішення Слов’янської

міської ради «Про затвердження порядку подання та розгляду заяв

про включення об’єктів права комунальної власності територіальної

громади м.Слов’янська до переліку об’єктів, що підлягають приватизації»


З метою визначення процедури подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська до переліку об’єктів, що підлягають приватизації, враховуючи Порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та рішення  виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 06.02.2019 №238 «Про затвердження орієнтовного плану проведення виконавчим комітетом Слов’янської міської ради консультацій з громадськістю на 2019 рік», керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


В И Р І Ш У Є :


1. Провести в період з 07.10.2019 по 22.10.2019 включно консультації з громадськістю щодо проекту регуляторного акту - проекту рішення Слов’янської міської ради «Про затвердження порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Слов’янська до переліку об’єктів, що підлягають приватизації».

2. Консультації з громадськістю провести у формі електронних консультацій.

3. Управлінню комунальної власності Слов’янської міської ради (Скиба), відділу з питань внутрішньої політики Слов’янської міської ради (Кравченко), відділу інформаційного забезпечення Слов’янської міської ради (Самохвалов) вжити відповідні заходи щодо проведення консультацій з громадськістю.

3. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на відділ з питань внутрішньої політики Слов’янської міської ради (Кравченко), контроль – на заступника міського голови Секлецова А.В.




Міський голова                                                                                                        В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.