Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Черненко В.А...."  № 262/11 від 05.04.2017р. 
Документ №262/11 від 05.04.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.04.2017



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.04.2017  № 262/11
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Черненко В.А.



До виконкому Слов’янської міської ради звернулася гр. Черненко Віра Андріївна, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про надання поштової адреси житловому будинку, загальною площею 97,6 кв.м., розташованому по вул. Дмитрія Донського, 17 А у м. Слов’янську, з метою оформлення спадщини.


Представлений договір про надання в безкоштовне користування земельної ділянки для будівництва житлового будинку на праві особистої власності гр. Черненку Віктору Степановичу (нині померлому) за адресою: вул. Дмитрія Донського, 17, м. Слов’янськ, від (конфіденційна інформація), посвідчений Першою слов’янською державною нотаріальною конторою, зареєстровано в реєстрі (конфіденційна інформація). Договір зареєстровано Слов’янським бюро технічної інвентаризації (конфіденційна інформація) та записано в реєстрову книгу (конфіденційна інформація).


З метою упорядкування поштових адрес об’єктів нерухомого майна, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


Надати житловому будинку, загальною площею 97,6 кв.м., розташованому по вул. Дмитрія Донського, 17 у м. Слов’янську, наступну поштову адресу:


вул. Дмитрія Донського, 15 Б, м. Слов’янськ.



Міський голова                                                                                                                     В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.