Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Тимохової К.М. та гр. Тимохов..."  № 262/10 від 05.04.2017р. 
Документ №262/10 від 05.04.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.04.2017



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.04.2017  № 262/10
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Тимохової К.М.

та гр. Тимохової Т.О. (що діє в інтересах Тимохової І.М.)



До виконкому Слов’янської міської ради звернулися гр. Тимохова Клавдія Миколаївна, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), та гр. Тимохова Тетяна Олександрівна, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація) та діє на підставі довіреності (конфіденційна інформація), посвідченої Мурадовою С.Г., приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області, зареєстровано в реєстрі за (конфіденційна інформація), в інтересах Тимохової Ірини Михайлівни, зареєстрованої за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про надання окремих поштових адрес часткам житлових будинків з відповідними господарськими та побутовими будовами та спорудами за адресою: пров. Спартака, 14, м. Слов’янськ, у зв’язку з поділом.


1/2 частка житлових будинків, господарських та побутових будов та споруд належать гр. Тимоховій Клавдії Миколаївні на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом від (конфіденційна інформація), посвідченого Причепою В.Р., державним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області, зареєстровано в реєстрі за (конфіденційна інформація).


1/2 частка житлових будинків із відповідною часткою господарських та побутових будов та споруд належать гр. Тимоховій Ірині Михайлівні на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом (конфіденційна інформація), посвідченого Причепою В.Р., державним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області, зареєстровано в реєстрі (конфіденційна інформація).


Надані висновки щодо технічної можливості поділу об’єкта нерухомого майна від 06.03.2017 № 41та №42, складені ФОП Амеліна Маргарита Олександрівна.


З метою упорядкування поштових адрес об’єктів нерухомого майна, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Надати 1/2 частці житлових будинків, господарських та побутових будов та споруд, яка складається з: житлового будинку (літ. «А-1») загальною площею 64,8м2; сараю (літ. «Г»), сараю (літ. «Д»), сараю (літ. «І»), літнього душу (літ. «З»), водопроводу №1, огорожі №3, по пров. Спартака, 14 у м. Слов’янську, наступну поштову адресу:


пров. Спартака, 14 А, м. Слов’янськ.


2. Надати 1/2 частці житлових будинків, господарських та побутових будов та споруд, яка складається з: житлового будинку (літ. «Б-1») загальною площею 37,1м2; сараю (літ. «Ж»), сараю (літ. «Є»), погрібу (літ. «В»), вбиральні (літ. «К»), воріт №2, по пров. Спартака, 14 у м. Слов’янську, наступну поштову адресу:


пров. Спартака, 14, м. Слов’янськ.


3. Рекомендувати гр. Тимоховій Клавдії Миколаївні та гр. Тимоховій Ірині Михайлівні:


3.1 Внести зміни в матеріали технічної інвентаризації та здійснити поділ об’єкту нерухомого майна з урахуванням наданих поштових адрес.


3.2 Питання поділу земельної ділянки вирішити відповідно до вимог земельного законодавства України.



Міський голова                                                                                                           В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.