Розпорядження міського голови  "Про організацію виконання Закону України «Про доступ д..."  № 285-р від 03.09.2019р. 
Документ №285-р від 03.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 03.09.2019 р. № 285-р "Про організацію виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" у Слов'янській міській ради
Розпорядження міського голови  №65-р від 05.05.2021р. Чинний

 
Історія документа

05.05.2021p. - Внесено зміни

 
Публікації документа

На сайті 285-р 10.09.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 03.09.2019  № 285-р
м. Слов'янськ
 

Про організацію виконання

Закону України  «Про доступ

до публічної інформації»

у Слов'янській міській ради


   Відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Затвердити Порядок реалізації права на доступ до публічної інформації за інформаційним запитом у Слов’янській міській раді (додається).

2. Затвердити Відомості, що становлять службову інформацію у Слов’янській міській раді та її виконавчих органах (додається).

3. Визначити відділ діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ради (Бабенко) відповідальним за забезпечення в установленому порядку доступу до публічної інформації, узагальнення, здійснення аналізу та контролю за наданням відповідей на інформаційні запити,  що надходять до міської ради.

4. Начальнику  відділу діловодства та організаційного забезпечення   Слов’янської міської ради Бабенко Т.І.:

4.1. Вжити організаційні заходи щодо забезпечення у міській раді та її виконавчих органах у встановленому порядку доступу до публічної інформації.

4.2. Разом з відділом інформаційного забезпечення Слов’янської міської ради (Самохвалов В.М.) створити, з метою доступу до публічної інформації та її збереження, систему обліку документів, що містять публічну інформацію, забезпечити обов'язкову реєстрацію в цій системі відповідних документів та надання доступу до них за запитами, сприяти оприлюдненню на сайті міської ради інформації про наявні документи, що містять публічну інформацію.

5. Визначити відділ інформаційного забезпечення Слов’янської міської ради (Самохвалов В.М.) відповідальним за забезпечення оприлюднення на офіційному сайті міської ради публічної інформації, яка підлягає оприлюдненню.

6. Керівникам виконавчих органів Слов’янської  міської ради:

6.1. Забезпечити неухильне дотримання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та надання своєчасної, повної і достовірної інформації на запити про доступ до публічної інформації.

6.2. Систематично оприлюднювати на офіційному веб-сайті міської ради публічну інформацію та оперативно її оновлювати.

6.3. Вжити заходів щодо унеможливлення несанкціонованого доступу інших осіб до наявної інформації про особу.

7. Начальнику  відділу діловодства та організаційного забезпечення Слов’янської міської ради Бабенко Т.І.:

7.1. Забезпечити реєстрацію та облік інформаційних запитів на публічну інформацію (в тому числі отримані в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою).

7.2.Вжити організаційних заходів щодо створення умов для подання письмових запитів на інформацію громадянами з обмеженими фізичними можливостями.

8. Визначити:

  8.1. Керівникам структурних підрозділів та самостійних управлінь та відділів Слов'янської міської ради  відповідальних осіб за організацію доступу до публічної інформації та покласти на них обов'язки за повноту та достовірність наданої інформації (перелік додається).

8.2. Кабінет № 115 адміністративної будівлі Слов’янської міської ради спеціальним службовим приміщенням для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію.

8.3. Номер телефону 2-16-22 для отримання запитів на інформацію.

8.4. Адресу електронної пошти для отримання запитів на інформацію. postmaster@slavrada.gov.ua.

9. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови  від 09.06.2011 № 235-р “Про організацію виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації”

10. Коорденацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови-керуючого справами виконкому  Воропаєва В.М.




Міський голова                                                                                              В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.