Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Шуткевич Н.А. гр. Шуткевич О...."  № 1844 від 04.09.2019р. 
Документ №1844 від 04.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про розгляд звернення гр. Шуткевич Н.А.
Проект рішення виконкому  №22-38 від 06.08.2019р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.09.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.09.2019  № 1844
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Шуткевич Н.А.

гр. Шуткевич О.П.


До виконкому Слов’янської міської ради звернулись гр. Шуткевич Ніна Андріївна та гр.Шуткевич Олександр Петрович які зареєстровані за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про надання дозволу на зміну функціонального призначення складів Б, Б-1, які розташовані за адресою: вул. Шовковична, 23, м. Слов’янськ, Донецька область, на будівлі побутових приміщень без виконання будівельних робіт.


Надано:

- свідоцтво про право власності на нерухоме майно (конфіденційна інформація);

- витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від (конфіденційна інформація);

- витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від (конфіденційна інформація);

- технічний висновок за результатами огляду технічного стану будівельних конструкцій складів Б, Б-1 по вул. Шовковична, 23 у м.Слов’янськ Донецької області про можливість зміни функціонального призначення без виконання будівельних робіт, складені ПП «Будівельна проектно-експертна компанія» за участю експерта з технічного обстеження будівель і споруд класу наслідків (відповідальності) СС1 (незначні наслідки) Борового В.О. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №004696, виданий Атестаційною архітектурно – будівельною комісією ВГО “Асоціація експертів будівельної галузі” 05.07.2017).


Керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Дозволити гр. Шуткевич Ніні Андріївні та Шуткевичу Олександру Петровичу зміну функціонального призначення  складів Б, Б-1, які розташовані за адресою:                вул. Шовковична,  23, м. Слов’янськ, Донецька область, на будівлі побутових приміщень без виконання будівельних робіт.


2. Рекомендувати гр. Шуткевич Ніні Андріївні та Шуткевичу Олександру Петровичу внести зміни в правовстановлюючі документи з урахуванням п.1 даного рішення.



Міський голова                                                                                               В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.