Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення регіональної філії «Донецька залі..."  № 1664 від 07.08.2019р. 
Документ №1664 від 07.08.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проект рішення виконкому  Про розгляд звернення регіональної філії «Донецька залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця»
Проект рішення виконкому  №19-31 від 10.07.2019р. Прийнятий

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.08.2019



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.08.2019  № 1664
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення регіональної

філії «Донецька залізниця»

публічного акціонерного товариства

«Українська залізниця»


До виконкому Слов’янської міської ради звернулося керівництво регіональної філії «Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі головного інженера, першого заступника директора Борисенка Д.В., який діє на підставі довіреності від (конфіденційна інформація), з заявою про надання дозволу на використання будівлі гуртожитку, розташованої на земельній ділянці площею 0,9458га, яка знаходиться у постійному користуванні регіональної філії «Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» на підставі державного акту на право постійного користування землею (конфіденційна інформація) року за адресою: вул. Вокзальна, 38 м. Слов’янськ, під тридцятидвохквартирний житловий будинок без виконання будівельних робіт.

Надано:

- свідоцтво про право власності на нерухоме майно від (конфіденційна інформація);

- державний акт на право постійного користування землею (конфіденційна інформація);

- технічний висновок за результатами огляду технічного стану будівельних конструкцій будівлі гуртожитку по вулиці Вокзальна, 38 в м. Слов’янську Донецької області про можливість зміни функціонального призначення без виконання будівельних робіт під тридцятидвохквартирний житловий будинок, складений ПП «Будівельна проектно-експертна компанія» за участю експерта з технічного обстеження будівель і споруд класу наслідків (відповідальності) СС1 (незначні наслідки) Борового В.О. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №004696, виданий Атестаційною архітектурно – будівельною комісією ВГО “Асоціація експертів будівельної галузі” 05.07.2017).


Керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


ВИРІШУЄ:


1. Дозволити регіональній філії «Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» використання будівлі гуртожитку за адресою: вул. Вокзальна, 38 м. Слов’янськ, під тридцятидвохквартирний житловий будинок без виконання будівельних робіт.


2. Рекомендувати регіональній філії «Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»:


2.2.  внести зміни в матеріали технічної інвентаризації та в правовстановлюючі документи з урахуванням п.1 даного рішення.


2.3. Питання землекористування вирішувати в установленому законодавством порядку.



Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.